Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-iştii au anunţat oficial că pariază pe Dragomir şi pe Chiriac la Locale

• anunţul a fost făcut de preşedintele executiv al PSD Brăila, Aurel Simionescu, în cadrul conferinţei extraordinare a social-democraţilor de vineri, 10 ianuarie • fostul primar a prezentat câteva dintre planurile organizaţiei judeţene pentru alegerile care se apropie

 

Marian Dragomir este candidatul PSD Brăila la Primăria Municipiului, iar Francisk Chiriac la preşedinţia Consiliului Judeţean. Asta a anunţat preşedintele executiv al social-democraţilor brăileni, Aurel Simionescu, cu ocazia conferinţei extraordinare ce a avut loc pe 10 ianuarie, la Regal Ballroom, în prezenţa preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a dorit să facă anunţul oficial, deoarece deja existau discuţii în acest sens pe scena politică brăilean, iar noua strategie a social-democraţilor, cel puţin la nivel declarativ, este aceea de a fi mult mai transparenţi. Atât Simionescu, cât şi preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, au vorbit despre necesitatea implicării în campanei şi a schimbării abordării partidului.

“Până la 1 februarie trebuie să avem definitivate în cea mai mare parte listele în legătură cu primarii, cu candidaţii noştri, cu principalii vectori de imagine de la nivel municipal şi de la nivel judeţean. Ca să nu mai avem alte supărări şi alte vorbe şi alte discuţii, decizia este pentru domnul Viorel Marian Dragomir şi pentru domnul Chiriac Francisk Iulian. Ca să închidem subiectul ăsta!”, a anunţat Simionescu.

La rândul său, Rotaru a precizat că se va face o analiză extrem de serioasă asupra implicării celor care vor face parte dintre propunerile PSD pentru funcţiile administrative la proximele alegeri. Senatorul chiar a dorit să sublinieze că adeziunea la PSD a celor de la Pro România nu le garantează astfel de poziţii şi că fiecare loc în parte va fi foarte bine cântărit.

“Cine a muncit şi merită, să fie trecut pe liste în continuare, cine a mimat sau - eu ştiu, nu a fost suficient de implicat -, să rămână un pic deoparte şi să vedem pe cine aducem în echipă. Important este să constituim aceste echipe încă de acum, în aşa fel încât atunci când intrăm efectiv în zona de campanie, conform legii, să fim foarte bine pregătiţi, cu tot ceea ce înseamnă candidaturi, ofertă electorală, obiective pe care le avem de realizat”, a conchis Rotaru.

Trebuie totuşi amintit faptul că printre motivele revenirii lui Mihai Tudose în PSD, după cum a declarat chiar acesta, s-a numărat şi sprijinirea candidaturii lui Marian Dragomir şi a lui Francisk Chiriac la alegerile locale.

 
Categorie articol: 

Comentarii