Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii l-au scos «la rampă» pe înlocuitorul lui Marian Fusea în CLM

• este vorba despre Alexandru Başno, medic stomatolog de profesie • acesta ar putea fi “uns” consilier municipal în proxima şedinţă ordinară • Başno s-a prezentat şi a punctat că are de gând să se concentreze pe proiecte privind salvarea Centrului Istoric al Brăilei

 

Membrii PNL Brăila l-au prezentat, recent, pe cel care va ocupa fotoliul de consilier municipal lăsat liber de către Marian Fusea. Este vorba despre Alexandru - Vlăduţ Başno, de profesie medic stomatolog. Acesta a precizat că a urmărit cu atenţie ce s-a întâmplat în ultima perioadă la nivelul CLM Brăila şi consideră că va face faţă. Ca planuri de viitor, Başno a vorbit despre necesitatea menţinerii tinerilor în oraşul nostru, dar şi despre proiecte care să vizeze salvarea Centrului Istoric.

“Sunt medic dentist. Sunt un tânăr în acest oraş. Îmi doresc să pun umărul la această echipă şi să vin în sprijinul cetăţenilor. Ce îmi doresc chiar foarte mult este să reuşim să păstrăm tinerii de excepţie pe care îi avem în acest oraş - uitaţi-vă la rezultatele pe care le avem la olimpiade şi alte concursuri - tineri care la un moment dat pleacă pe la facultăţi şi nu prea se mai întorc pentru că nu prea au de ce. Îmi doresc să reuşesc să conving oamenii că se pot face lucruri şi la noi în oraş. Lucruri bune, corecte. Ca proiect mi-am îndreptat privirea către Centrul Istoric pe care îl avem, care este unul foarte frumos şi foarte bine conservat. Mi-aş dori dacă am reuşi să facem Centrul Istoric de interes public, să putem să atragem investitori şi să modernizăm ce mai este de modernizat. Măcar să facem o zonă pietonală pe care să fie plăcut să te plimbi”, a declarat Başno.

Acesta ocupă poziţia 14 pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în alegerile locale din iunie 2016 şi mandatul său în cadrul Consiliului Municipal ar putea fi validat la proxima şedinţă ordinară.

Reamintim că Marian Fusea a decis să demisioneze din funcţie pentru că activează în Bucureşti şi nu mai putea ajunge la şedinţele CLM Brăila. Consilierii municipali au luat act de demisia acestuia în cadrul şedinţei ordinare de la finele lunii trecute, însă potrivit Codului Administrativ validarea mandatului următorului consilier trebuie făcută într-o şedinţă distinctă.
Categorie articol: 

Comentarii