Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zece persoane nu au respectat măsura carantinării la domiciliu

* în week-end, polițiștii au sancționat cu amendă în valoare totală de 16.000 lei șapte brăileni, conform prevederilor Legii 55/2020 privind măsuri pentru prevenirea efectelor pandemiei Covid-19 * luni, alte trei persoane au încasat amenzi totale de 6.500 lei tot pentru nerespectarea carantinei

 

Măsurile de protecție impuse în scopul prevenirii răspândirii Covid–19 nu prea îi interesează pe unii brăileni. În week-end și în prima zi a săptămânii, zece persoane nu au respectat măsura carantinei la domiciliu, astfel că polițiștii le-au dat amenzi usturătoare.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, în perioada 15-17 ianuarie 2021, la nivelul județului Brăila polițiștii au depistat șapte persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 16.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea efectelor pandemiei Covid-19.

În cursul zilei de luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul municipiului Brăila polițiștii au depistat trei persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior. Acestea au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 6.500 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020. „Polițiștii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali și polițiști de frontieră desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni. Atragem atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii