Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VIDEO: A început şi dezinfectarea străzilor în Brăila

* asta a anunţat, vineri dimineaţă, primarul Marian Dragomir pe reţelele de socializare, într-o postare însoţită de un clip video * acesta a precizat că se intervine şi în parcurile de joacă, în autobuze şi pentru modulele de colectare selectivă * chiar şi aşa, edilul-şef a ţinut să le atragă atenţia brăilenilor să evite contactul social şi să le solicite preşedinţilor asociaţiilor de proprietari să dezinfecteze scările blocurilor

 

 

În contextul pandemiei de coronavirus a început dezinfectarea străzilor şi la Brăila. După ce din ce în ce mai mulţi brăileni au solicitat intervenţii pentru spălarea şi dezinfectarea străzilor din oraş, edilul-şef a decis să ia atitudine. Acesta a postat vineri dimineaţă un mesaj pe reţelele de socializare, însoţită de un clip video în care se vede o maşină care intervine pentru igienizarea Străzii Şcolilor. Dragomir a precizat în acelaşi mesaj că se igienizează atât străzile din Brăila, cât şi parcurile de joacă, autobuzele, dar şi modulele de colectare selectivă. Mai mult, edilul-şef a precizat că acţiunea va continua şi în seara de vineri, pe străzile secundare, cu aparate de ceaţă rece de tip Fogger.

Interesant de precizat însă este faptul că primarul Marian Dragomir a profitat de moment pentru a le atrage atenţia brăilenilor că în timp ce autorităţile încearcă să facă tot posibilul pentru a combate răspândirea virusului COVID-19, încă mai sunt persoane care nu înţeleg pericolul şi nu evită contactul social. De asemenea, acesta le-a transmis brăilenilor să solicite preşedinţilor asociaţiilor de proprietari să se îngrijească astfel încât şi scările blocurilor să fie dezinfectate.

"Dar: De ce nu stau unii acasă şi se strâng în grupuri? Tineri şi pensionari? De ce nu respectăm regulile? Când: Dezinfectează asociaţiile de proprietari scările de bloc? Vă rog solicitaţi acest lucru administratorilor (sunt angajaţii dvs.) şi preşedinţilor. Degeaba facem noi dezinfectare pe stradă dacă mânerul de la uşa scării, balustrada, liftul sau coşul de la market sunt contaminate!!! Doar împreună putem depăşi această situaţie !!! Vă mulţumesc pentru înţelegere!!!", a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii