Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Văduva, ales președinte al ATOP Brăila

* PSD-istul Dumitru Văduva, cel care l-a înlocuit pe deputatul Florin Mircea în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, a fost ales, luni, președinte al entității * de asemenea, locul lui Florin Petre (care a plecat la Pro România) a fost ocupat de social-democratul Fănel Burtea în cadrul Autorității

 

 

Membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Brăila și-au ales noua conducere. Este vorba despre consilierul județean PSD Văduva Dumitru, care a intrat în cadrul Autorității ca urmare a unui proiect aprobat în ședința CJ Brăila din luna iunie. Acesta i-a luat locul deputatului social-democrat Florin Mircea.

“Astăzi (n.r. - luni) a avut loc o ședință de organizare a ATOP în urma demisiei celor doi consilieri județeni: Florin Mircea și Florin Petre. Astfel, avem două intrări noi în ATOP, domnul consilier Fănel Burtea în locul lui Petre și domnul Văduva Dumitru, în locul lui Mircea. De asemenea, în data de 28 iunie și-a dat demisia din ATOP și domnul consilier județean Vasile Cortez (n.r. - liberalii au anunțat că vor demisiona din toate CA-urile, AGA și Autoritățile, odată cu aprobarea Codului Administrativ), locul acestuia va fi ocupat prin desemnarea altui consilier județean, prin hotărâre, în proxima ședință ordinară a CJ Brăila din această lună, a declarat vicepreședintele CJ, Ionel Epureanu.

Tot acesta ne-a informat că în cadrul ședinței de luni a fost ales cu unanimitate de voturi, consilierul județean Dumitru Văduva ca președinte al ATOP Brăila.

Întrebat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” cât este cu exactitate indemnizația unui membru ATOP, vicepreședintele CJ Brăila a punctat că aceasta se ridică undeva la aproximativ 500 lei în mână. Mai exact 5% din indemnizația președintelui Consiliului Județean Brăila, care de la 1 ianuarie este de 18.720 lei brut.
Categorie articol: 

Comentarii