Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tapițeria deteriorată din tramvaie, înlocuită

• în urma sesizărilor făcute de brăilenii care circulă cu tramvaiul şi care se plângeau de mirosul insuportabil existent în aceste mijloace de transport în comun, SC Braicar SA a decis înlocuirea tapițeriei de la scaune • două tramvaie arată acum ca noi, urmează şi al treilea • de asemenea, la capăt de linie, tramvaiele sunt dezinfectate, iar o dată la trei săptămâni spălate integral şi igienizate la Depoul Vidin

 

Curăţenie “ca la carte”, cu înlocuirea tapițeriei uzate şi urât mirositoare de la scaune în trei dintre mijloacele de transport în comun ale societăţii Braicar.

Potrivit conducerii SC Braicar SA Brăila, în urma sesizărilor venite din partea călătorilor nemulţumiţi de mirosul insuportabil din unele tramvaie - apărute atât în mediul online cât şi în paginile Obiectiv-Vocea Brăilei - începând cu luna iulie a.c., s-a luat decizia ca, la fiecare trei săptămâni, fiecare tramvai să fie dus la Depoul Vidin, spălat integral şi igienizat. Totodată, fiecare tramvai este dezinfectat la capăt de linie (cartier Radu Negru), aşa cum sunt dezinfectate şi autobuzele Braicar.

Mai mult decât atât, conducerea societăţii de transport public de călători a luat decizia înlocuirii tapițeriilor de la scaunele din tramvaie, constatându-se faptul că acestea reţin mirosul urât de transpiraţie (şi nu numai), sunt uzate, rupte şi murdare. Au fost identificate, în total, trei tramvaie care au tapițerie pe scaune şi care aveau nevoie urgentă de igienizare. Restul tramvaielor care circulă pe traseele Braicar au scaunele confecţionate din alte materiale, cum ar fi policarbonatul. “Până la această oră, au fost înlocuite tapițeriile la două din cele trei tramvaie care sunt prevăzute cu scaune tapiţate. Urmează şi al treilea”, au precizat surse din cadrul societăţii.

Demn de amintit este faptul că toate mijloacele de transport în comun ale SC Braicar SA Brăila sunt dotate cu dezinfectanţi pentru mâini, iar autobuzele şi tramvaiele sunt dezinfectate la capăt de linie, pentru prevenirea răspândirii epidemiei. Din păcate, însă, mai sunt destui brăileni certaţi cu legea şi cu bunul simţ care circulă fără bilet, fără mască de protecţie şi care nu se spală cu săptămânile. Degeaba înlocuieşte Braicar tapițeriile scaunelor uzate din tramvaie, dacă nu sunt păstrate în bună stare de concitadinii noştri. 
Categorie articol: 

Comentarii