Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol cu lasere, artificii și concerte de Revelion la Brăila

* Andreea Bănică și Elisabeta Turcu sunt artistele care vor delecta brăilenii în noaptea de Revelion * show-ul pregătit de administrația locală pentru cei care au decis să petreacă în oraș noaptea dintre ani este programat să înceapă la ora 23:00, în zona esplanadei

Show cu lasere, artificii, muzică pop și populară. Asta le-au pregătit liderii administrației locale brăilenilor în noaptea dintre ani. Mai exact, în acest an, spectacolul de Revelion la Brăila va fi realizat ca urmare a unei colaborări între Primăria Municipiului și Consiliul Județean.

Pe scurt, cei care s-au decis să petreacă Revelionul în oraș, se vor putea delecta în primul rând cu muzica interpretei pop/dance Andreea Bănică, a interpretei de muzică populară Elisabeta Turcu, precum și a altor artiști locali. Potrivit unui comunicat emis de Primăria Brăila, show-ul care va avea loc sâmbătă seară în zona Esplanadei, este programat să înceapă la ora 23:00 chiar cu recitalul Andreei Bănică. De la ora 23:47 până la 23:59 cei prezenți se vor putea delecta cu un spectacol cu lasere, după care, de la ora 00:00 până la 00:15 va urma tradiționalul foc de artificii.

Însă programul de sărbătoare nu se va opri aici, pentru că după artificii, până la ora 01:00 va urma concertul Elisabetei Turcu, iar mai apoi, până la 01:30 un program folcloric al artiștilor locali.

 
Categorie articol: 

Comentarii