Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Pacienta COVID-19 transferată de la Galați la Brăila, a decedat

* potrivit prefectului Brăilei, Cătălin Boboc, femeia se afla în stare foarte gravă și nu a mai putut fi salvată

 

 

UPDATE: Pacienta cu coronavirus transferată, dumincă seară, de la Galați la Spitalul Județean de Urgență Brăila, a decedat astăzi. Potrivit prefectului județului Brăila, Cătălin Boboc, femeia se afla într-o stare foarte gravă și nu a mai putut fi salvată. 

”Într-adevăr, pacienta de la Galați a decedat astăzi. Informația mi-a fost transmisă de la Spital. Situația dumneaie era una foarte gravă. Este regretabil. Dumnezeu să o ierte!”, a declarat prefectul.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: O pacientă COVID-19 aflată în stare gravă, transferată de la Galați la Brăila

 

* anunțul a fost făcut în această seară (duminică) de către prefectul Cătălin Boboc pe rețelele de socializare * acesta a făcut apel la înțelegerea brăilenilor, dar și la profesionalismul medicilor, precizând că situația din Județul Galați este mult mai gravă

 

O pacientă din Galați infectată cu noul coronavirus a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Asta în condițiile în care femeia se află în stare gravă, iar secția de Terapie Intensivă din orașul vecin este deja ocupată. Anunțul a fost făcut în această seară de către prefectul Cătălin Boboc, pe rețelele de socializare. Acesta a lansat un apel la înțelegere din partea brăilenilor, dar și la profesionalismul medicilor din Spitalul Județean de Urgență Brăila.

”Pentru că mereu v-am informat corect și prompt: O pacientă din Galați, infectată cu noul coronavirus și aflată în stare critică, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, fiind internată în Secția «Anestezie Terapie Intensivă». A fost o decizie medicală și dincolo de orice altceva, umană. Viața unui om nu poate fi cântărită sau dezbătută. Nici Jurământul lui Hippocrate! Și nici culoare politică nu au: viața și jurământul! Am încredere că medicii brăileni vor face tot ce le stă în putință! Situația din județul Galați este mult mai gravă, iar paturile de la Terapie Intensivă sunt ocupate. Sănătate tuturor pacienților și cadrelor medicale!”, a declarat Boboc, pe pagina sa de Facebook.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii