Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modernizări la sistemul de alarmare. Se vor face teste până la finele lunii

• asta a anunţat Primăria Municipiului Brăila, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă • reprezentanţii municipalităţii au dorit să puncteze că perioada de testare va fi una mai îndelungată, între 14-31 iulie, pentru ca brăilenii să ştie acest lucru şi să nu se panicheze

 

Urmează o perioadă de teste ale sistemului de înştiinţare-alarmare a populaţiei. Primăria Municipiului Brăila a transmis, ieri, un comunicat de presă al Compartimentului Situaţii de Urgenţă, pentru a atenţiona cetăţenii că perioada de teste va fi una mai îndelungată, până la finele lunii, astfel că nu au niciun motiv de alarmare. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, testele se fac pentru că sistemul va fi modernizat.

“Prin prezenta, vă informăm că în perioada 14-31.07.2020, la nivelul Municipiului Brăila, se va lucra la modernizarea sistemului de înştiinţare-alarmare, ceea ce va presupune iniţierea de semnale scurte sonore pentru verificarea funcţionalităţii sistemului. Rugăm pe această cale cetăţenii să nu intre în panică”, se precizează în comunicat.    
Categorie articol: 

Comentarii