Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Glumă macabră la avizierul Primăriei Comunei Viziru

* o imagine lipită la avizierul Primăriei comunei Viziru, în contextul pandemiei de coronavirus, a stârnit critici și amuzament deopotrivă, după ce a fost preluată și a ajuns să circule pe rețelele de socializare * este vorba despre o fotografie printată în care apare moartea cu coasa, însoțită demesajul: «Atenție, români! Nu stați voi în casă, nu stau nici eu!» * contactat, primarul comunei Viziru, Victor Doagă, a precizat că afișul nu aparține Primăriei, ci a fost lipit de cineva care a vrut să facă o glumă proastă, considerându-se în precampanie electorală

 

O imagine macabră, lipită la avizierul Primăriei din comuna Viziru, a stârnit reacții critice, dar și de amuzament, după ce a ajuns să fie postată pe site-urile de socializare în această seară. Este vorba despre o fotografie printată în alb-negru pe o coală de hârtie A4, în care apare moartea cu coasa în prim-plan, iar pe fundal, o altă imagine cu oameni plimbându-se pe stradă. Aceasta este însoțită de mesajul: ”Atenție, români! Nu stați voi în casă, nu stau nici eu”!

Contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, primarul comunei Viziru, Victor Doagă a precizat că ”opera” nu aparține în niciun caz Primăriei și că nu știe exact cum a ajuns să fie expusă la avizier. Acesta a precizat că a fost înștiințat la rândul său de câțiva tineri în legătură cu faptul că imaginea a ajuns deja pe rețelele de socializare. Doagă a adăugat că afișul a fost deja înlăturat. Primarul suspectează că este o glumă proastă făcută de cineva care ”se consideră în precampanie electorală”, și încearcă să îi afecteze imaginea în acest fel.

Doagă a dorit să sublinieze că în comuna Viziru nu sunt probleme deosebite în momentul de față, că s-a acționat pentru dezinfectarea străzilor, iar polițiștii își fac treaba, în condițiile decretării stării de urgență naționale, din cauza pandemiei de coronavirus.
Categorie articol: 

Comentarii