Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dăruiește și ajută un destin", campanie organizată elevii de la “Velocity”

* în urma donațiilor strânse, mai multe familii din comuna Berteștii de Jos au primit, duminică, pachete cu alimente și dulciuri

 

“Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un destin”. Pornind de la vorbele lui Dalai Lama, elevii din echipa de robotică “Velocity” a Colegiului Național “Gh. M. Murgoci” au derulat în perioada 21 decembrie 2020 - 10 ianuarie 2021 campania “Dăruiește și ajută un destin”. În cadrul acțiunii, elevii au adunat donații de la oameni cu suflet mare, iar duminică, 10 ianuarie, darurile lor au ajuns la 25 de familii din comuna Berteștii de Jos.

“Oamenii care recunosc valorile vieții prețuiesc cu adevărat recunoștiința și bunătatea față de semeni. Întâlnim fără să ne dăm seama persoane care, deși îngreunate de povara zilei de mâine, nu uită ce înseamnă a fi bun cu ceilalți. Pentru că știm cât de important este să investești în comunitate și să oferi o rază de speranță, echipa «Velocity», coordonată de profesorul Pruș Paul,  a organizat alături de Brăila Toastmasters și Asociația «Ajută-ți Semenii Brăila» evenimentul «Dăruiește și ajută un destin», în cadrul căruia ne-am unit forțele pentru a strânge donații pentru familiile defavorizate din Brăila. În această perioadă dificilă, am apelat la bunătatea și implicarea socială a fiecăruia pentru a dărui acestor familii materiale necesare, aflate în stare bună, precum haine pentru adulți și copii, cărți, rechizite și alimente neperisabile și dulciuri. În final am reușit să strângem pachete alimentare pentru 25 de familii și 25 de punguțe cu dulciuri pentru copii. Duminică, 10 ianuarie 2021, donațiile au fost duse în județul Brăila, în comuna Berteștii de Jos și au fost împărțite alături de preotul Coman Aurel”, transmit membrii echipei “Velocity”.

Nu este prima campanie de acest gen pe care elevii echipei de robotică a Colegiului “Murgoci” o desfășoară, în urmă cu doi ani aceștia organizând un spectacol caritabil la Teatrul “Maria Filloti” pentru a susține șase elevi buni la învățătură din Brăila, dar care se confruntau cu dificultăți financiare.
Categorie articol: 

Comentarii