Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consilier județean nou, în locul lui Ionel Adetu

* este vorba despre următorul membru supleant pe lista cu care PMP Brăila s-a înscris în Alegerile Locale pentru Consiliul Județean: Ismail Duran (traducător) * acesta și-a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din 26 februarie * Ionel Adetu a demisionat la mijlocul lunii februarie din Consiliul Județean, invocând motive personale

 

Componența Consiliului Județean Brăila a avut parte, recent, de noi modificări. În cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din 26 februarie, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului următorului membru supleant de pe lista cu care Partidul Mișcarea Populară (PMP) s-a înscris în Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Este vorba despre Ismail Duran, de profesie traducător.

Ceremonia a avut loc la finalul ședinței, chiar înainte de rubrica ”Alte Probleme”, proiectul fiind introdus suplimentar pe ordinea de zi. Președintele CJ, Francisk Chiriac, a dat citire hotărârii judecătorești prin care a fost validat mandatul PMP-istului. Ulterior, Ismail Duran și-a depus jurământul de credință și și-a luat în primire mandatul de consilier.

”Cu drag, o să avem un nou coleg alături de noi în cadrul CJ Brăila. Felicitări! Vă urez succes în noua activitate de consilier, să votăm numai proiecte bune pentru locuitorii județului. După ce terminăm ședința, domnul secretar o să vă facă un instructaj referitor la declarația de avere, de interese, tabletă. Succes!”, i-a transmis Chiriac noului său coleg.

Reamintim că Ismail Duran a intrat în Consiliu ca urmare a demisiei în luna februarie a PMP-istului Ionel Adetu. Acesta a invocat motive personale, precizând că dorește să se concentreze mai mult asupra afacerilor sale.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii