Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac speră că proiectele mari de infrastructură nu vor ocoli Brăila după demiterea lui Tudose

• preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a afirmat că este extrem de bucuros că fostul premier, Mihai Tudose, a avut inspiraţia de a semna contractul pentru podul peste Dunăre cu câteva ore înainte de a I se retrage sprijinul politic • chiar şi aşa, acesta şi-a manifestat speranţa că judeţul nostru nu va fi ocolit din nou în privinţa altor mari proiecte de infrastructură, odată cu plecarea din Guvern a brăileanului

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, şi-a manifestat, zilele trecute, regretul în privinţa demisiei deputatului Mihai Tudose din funcţia de prim-ministru al României. Şeful judeţului a afirmat că speră ca Brăila să nu aibă de pierdut din nou ocazii privind viitoare proiecte mari de infrastructură, în condiţiile în care brăileanul nu se mai află în Guvern. Chiar şi aşa, Chiriac a ţinut să salute inspiraţia colegului său de partid de a semna contractul pentru realizarea podului peste Dunăre cu câteva ore înainte de a fi demis. Acesta a dat asigurări că în momentul de faţă proiectul a intrat pe făgaşul normal, astfel că nu mai există şanse să nu se concretizeze.

“Eu mă bucur foarte mult că domnul Mihai Tudose a avut inteligenţa şi priceperea de a semna contractul cu podul peste Dunăre în aceeaşi zi cu demiterea. Eu sper ca judeţul Brăila să nu fie afectat. Să mergem mai departe şi să nu fim ocoliţi iar la proiectele mari de infrastructură. Dar chiar şi aşa, consider că podul este unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din România. Aşteptăm cu nerăbdare să înceapă firma japoneză proiectarea. Eu cred că are o mare experienţă. Şi sper ca la anul, în vară, să înceapă efectiv construcţia lui. Da. Vor fi alocaţi toţi banii. Pentru că marea majoritate sunt din fonduri europene şi nu avem cum să îi pierdem!”, a declarat Chiriac.

Reamintim că, fostul premier Mihai Tudose a decis, săptămâna trecută, să demisioneze din fruntea Guvernului, ca urmare a unui vot al membrilor Comitetului Executiv Naţional al PSD, ce a vizat retragerea sprijinului politic în ceea ce îl priveşte.
Categorie articol: 

Comentarii