Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce spaţiu a primit partidul lui Dacian Cioloş la Brăila

• consilierii municipali au aprobat, recent, un sediu pentru Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS) Brăila • este vorba despre clădirea de pe str. Polonă nr. 18 în care până nu demult funcţiona sediul Partidului Agricultorilor din România • liderii PLUS Brăila au anunţat că vor renova spaţiul respectiv, care în prezent nu arată foarte bine, deşi este unul generos

 

Membrii CLM Brăila au aprobat recent acordarea unui spaţiu în care să funcţioneze organizaţia judeţeană a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS) al lui Dacian Cioloş. Discutăm despre clădirea de pe strada Polonă nr. 18, unde funcţiona sediul Partidului Agricultorilor din România până de curând. Mai exact, după cum se arată în raportul proiectului de hotărâre, sediul fusese repartizat PAR încă din 2017, însă în luna septembrie 2019, aceştia au decis să renunţe în favoarea PLUS Brăila.

Potrivit proiectului aprobat de consilierii municipali, spaţiul este compus dintr-o clădire (corpul C9) cu 3 încăperi (birouri) ce au o suprafaţă utilă de 44,40 mp. La acestea se mai adaugă o magazie (corpul C4) compusă din 2 încăperi cu o suprafaţă utilă de 37,24 mp, încă o magazie (corpul C3) ce are o încăpere cu o suprafaţă utilă de 13,80 mp şi cota indiviză de 1/3 din grupul sanitar în folosinţă comună (corpul C6), cu o suprafaţă utilă de 7,85 mp. După cum a anunţat secretarul municipiului Ion Drăgan în timpul şedinţei ordinare din septembrie a CLM Brăila, închirierea sediului este valabilă până pe 31 decembrie 2020. Proiectul a fost aprobat în unanimitate.

Reprezentanţii PLUS Brăila s-au arătat mulţumiţi de spaţul generos pe care l-au primit şi au afirmat că vor încerca să îl renoveze.

“După înfiinţarea filialei judeţene am solicitat alocarea unui spaţiu. Cei de la Primărie au constatat că nu au niciun spaţiu disponibil. Date fiind împrejurările, că aici ne-am desfăşurat activitatea, am solicitat acest spaţiu. Partidul Agricultorilor a renunţat la spaţiu. Şi zilele trecute am primit hotărârea Consiliului Local Municipal. Ne-am apucat deja să renovăm. Vom face şi o sală de întruniri. Spaţiul este chiar frumuşel. Şi am ales acest loc fiindcă spre deosebire de majoritatea sediilor partidelor din oraş, aici avem mult mai mult spaţiu. Nu va fi nevoie să mai închiriem alte spaţii”, a declarat Marius Turcin, responsabilul de comunicare în cadrul filialei brăilene a PLUS, în cadrul unei conferinţe de presă, alături de Adrian Neagu preşedintele organizaţiei.

Reamintim că membrii CLM Brăila au stabilit ca partidele să plătească 2,20 lei/mp/lună pentru birouri şi 1,20 lei/mp/lună pentru dependinţele sediilor pe care le primesc. Astfel, PLUS Brăila ar trebui să plătească o chirie de aproximativ 100 lei pentru birouri şi încă vrei 70 lei pe lună pentru dependinţe.
Categorie articol: 

Comentarii