Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la scor pentru brailence in cea de a doua deplasare din acest sezon

Formatia braileana a cistigat la 19 goluri diferenta pe terenul nou promovatei CSM Sf. Gheorghe la capatul unui joc precis in aparare si foarte eficient in faza de atac. Din nou Elena Moise a dat recital, egalindu-si performanta din prima etapa, 13 goluri marcate, urmata in clasamentul celor mai prolifice jucatoare de Liliana Craciun cu 7 goluri, Anca Lipan si Janina Luca ambele cu cite 6 reusite.
Formatia pregatita de profesoara Alexandrina Soare a luat meciul in serios si nu l-a considerat cistigat din start, iar scorul final a reflectat aceasta evolutie a brailencelor.
Pentru HC Dunarea au mai inscris Irina Radovici 5, Alina Braniste si Ramona Ruscior cite 2, Irina Tomuleanu si Cucu.
"Handbalistele noastre s-au mobilizat exemplar, nu au considerat meciul deja cistigat, cum de obicei se intimpla atunci cind joci cu o nou promovata si au reusit sa-si indeplineasca obiectivul. Pot afirma ca la Sf. Gheorghe am avut aceeasi prestatie foarte buna ca in partida de pe teren propriu cu Baia Mare. CSM-ul este o echipa tinara cu o circulatie buna a mingei, dar deocamdata este lipsita de experienta. De la mijlocul turului va pune multe probleme adversarelor sale", a declarat la finalul meciului Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Comentarii