Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Doinița Ciocan, în concediu de odihnă ca măsură preventivă

* asta după ce un angajat al Primăriei Brăila, cu care a intrat în contact, a fost testat pentru COVID-19 cu rezultat pozitiv * acesta este internat în spital * Doinița Ciocan susține că se simte bine și că are de gând să se testeze mâine, la o clinică privată * atât aceasta cât și primarul Marian Dragomir au acuzat Prefectura Brăila și DSP de proastă gestionare a fenomenului, precizând că viceprimarul a primit recomandarea telefonică de a sta în izolare 3 zile, însă fără vreun document scris, motiv pentru care a recurs la a solicita zile din concediul de odihnă

 

 

 

Problema răspândirii noului coronavirus în cadrul Primăriei Brăila continuă. După cazul angajaților de la Direcția de Strategii care s-au îmbolnăvit de COVID-19, a mai apărut încă un caz, de această dată chiar în clădirea Primăriei. În prezent, viceprimarul Doinița Ciocan, care a intrat în contact direct cu acest angajat se află acasă, în concediu de odihnă. După cum ne-a informat aceasta, starea sa de sănătate este bună, nu prezintă simptome, însă a decis să recurgă la această variantă de ”izolare”, ca urmare a unei recomandări din partea Direcției de Sănătate Publică. Viceprimarul a precizat că, din păcate, nu a primit decât o recomandare telefonică de a se autoizola timp de trei zile, până mâine, fără a avea vreo hârtie din partea Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila în acest sens, motiv pentru care nu s-a putut testa pentru coronavirus, neputând să iasă din casă. Mâine, aceasta va putea ieși, astfel că are de gând să se testeze la o clinică privată, urmând ca rezultatul să fie transmis mai departe autorităților. Potrivit viceprimarului, dar și a edilului-șef Marian Dragomir, în aceeași situație se mai află un angajat al instituției.

De altfel, contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, primarul a criticat în termeni foarte duri proasta gestionare a acestei situații de către Prefectura Brăila, dar și de DSP, precizând că în ciuda a nenumărate sesizări din partea Primăriei, angajații nu sunt testați, DSP nu transmite nici măcar identitatea sau informații despre starea de sănătate a angajaților care ajung în spital. Asta, în contextul în care instituția este una ce lucrează cu publicul. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii