Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valeriu Ilie, învingător la Altius Tennis Cup

• brăileanul a câştigat cu 6-4, 6-4, finala la plus 65 ani cu bucureşteanul Virgil Simionescu

 

În jur de 120 de tenismeni s-au aliniat în acest an la startul turneului ITF de gradul al 3-lea, Altius Tennis Cup Bucureşti, iar printre premianţii ediţiei 2018 s-au regăsit şi doi brăileni, Valeriu Ilie şi Dumitru Grigore.

La categoria de vârstă plus 65 ani, în semifinale, Valeriu Ilie s-a impus în două seturi, 6-1, 6-1, în meciul cu concitadinul său Ştefan Gonciar.

În finală, Valeriu Ilie l-a întâlnit pe bucureşteanul Virgil Simionescu pe care de asemenea l-a învins, tot în două seturi, 6-4, 6-4.

Tenismenul brăilean nu a participat şi la proba de dublu deoarece partenerul său,  Vasile Sespan, s-a accidentat şi a părăsit competiţia.

“A fost un turneu foarte bine organizat, cu mulţi participanţi şi cu premii frumoase. Din nefericire partenerul meu de dublu, Vasile Vespan s-a accidentat la picior într-o partidă de simplu şi nu am mai participat la turneul de dublu, pe care aveam şanse mari să-l câştigăm. Pentru mine urmează turneul de la Focşani, unde sper să câştig şi să mă menţin în fruntea ierarhiei naţionale la categoria mea de vârstă”, ne-a declarat Valeriu Ilie.

La categori de vârstă plus 55 de ani, brăileanul Dumitru Grigore a fost învins în semifinale şi a ocupat locul al treilea.
Categorie articol: 

Comentarii