Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vă aşteptăm la Grădina Zoo

• astăzi, sunteţi invitaţi la Grădina Zoologică pentru a petrece o zi de poveste • pe lângă vizitarea parcului, atât dimineaţa, cât şi după-amiaza, copiii vor avea ocazia să participe la ateliere de desen, quilling, ateliere de dans şi de construit zmee • administratorii grădinii v-au pregătit şi câteva concursuri cu premii • evenimentul este dedicat lui Bogdi, băieţelul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat

 

Astăzi, de Ziua Internaţională a Copilului, piticii, mămicile, tăticii şi bunicii sunt invitaţi să petreacă o zi de poveste la Grădina Zoologică. Sub sloganul “Ne jucăm, ne distrăm şi donăm!”, copiilor li s-au pregătit o serie de ateliere, jocuri, concursuri, întâlnire cu persoaneje îndrăgite şi multe alte surprize, iar la final vom încerca să adunăm cât mai mulţi bănuţi pentru Bogdi, băieţelul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat, o boală prea grea pentru un copil atât de mic.

Distracţia va începe de la ora 10.00 şi se va întinde până seara târziu, programul fiind atent plănuit pentru ca cei mici să se profite din plin de toate frumuseţile Parcului Zoo şi, în acelaşi timp, să poată participa şi la alte activităţi interactive.

Piticii sunt invitaţi să viziteze grădina zoologică unde îl vor cunoaşte pe fiorosul leu Petrică, pe tigru Alf sau pe ursul Stelică, numele acestea fiind date chiar de micuţii care au vizitat parcul zoo şi au devenit părinţii spirituali ai animalelor. Mai mult, imediat ce intri în parc, există o zonă numită “Zoo interactiv”. Acolo, echipa de la zoo le vor înmâna săculeţi cu bobiţe copiilor iar ei vor putea hrăni hamsterii, iepuraşii, boboceii de raţă, puişorii sau iezişorii. Vor avea loc şi spectacole de dans, iar copiii vor putea învăţa coregrafii pregătite de voluntarii care s-au alăturat acţiunii “Hai la joacă pentru Bogdi”.

În ceea ce priveşte programul activităţilor pregătite de administratorii Parcului Zoo şi de cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, acesta se va desfăşura în două reprize: dimineaţa şi după-amiaza.

Dimineaţa, între orele 10.00-12.00 vor avea loc două ateliere interesante: un atelier de construit zmee şi unul de desen. De la ora 11.00 va avea loc un concurs de desene pe asfalt, iar de la 11.00, la Zoo School, va avea loc proiecţia filmuleţului “Regele Junglei”, unde copii se vor distra şi vor afla lucruri interesante. De la 12.00 se va desfăşura Concursul “Găseşte comoara”. Înscrierile pentru concursuri se fac la intrarea în parc, la pavilionul administrativ, iar câştigătorii vor fi premiaţi. 

După o binemeritată pauză, după-amiaza, dăm startul unei noi runde de distracţie. De la ora 16.00 va începe atelierul de quilling, unde copiii vor învăţa să costruiască diverse obiecte din hârtie, şi atelierul de desen. În paralel, copiii vor putea merge la “Căsuţa cu poveşti” unde vor asculta cele mai îndrăgite basme. La ora 17.00 este programat o nouă proiecţie a filmuleţului “Regele junglei”, iar de la ora 18.00 vom repeta Concursul “Găseşte comoara”.

Distracţia nu se termină aici pentru că, spre seară, vizitatorii parcului vor petrece la mini-discoteca copiilor, unde se vor putea bucura de un spectacol de lasere.

Pe lângă toate aceste activităţi, în Parcul Zoo va sosi Alba ca Zăpada care va oferi mere copiilor. Staţi fără griji, merele nu sunt otrăvite aşa cum se întâmplă în poveste. Alba ca Zăpada are pregătit un coş cu mere bune şi gustoase. Iar asta nu e tot! Prinţesa nu va veni singură ci cu Prinţul ei, precum şi alte persoanje din poveşti pe care le veţi putea întâlni pe aleile parcului. De asemenea, atât dimineaţa, cât şi după-amiaza, în mai multe zone din parc vor exista ateliere de face painting, preferate atât de fetiţe, cât şi de băieţei. Să nu uităm nici de jocul cu balonaşele de săpun şi de clovnii care vor împărţi baloane copiilor. Părinţii se pot bucura şi ei de un moment de relaxare pentru că îşi pot supraveghea copiii care participă la diverse activităţi dintr-un hamac, în grădină fiind amenajată o zonă specială de recreere.

Iar pentru ca la final să plecăm de la Zoo cu o amintire plăcută, copiii şi părinţii pot să îşi facă o “poză la minut”, ajutându-se şi de recuzita pusă la dispoziţie.

Atât la intrare cât şi în alte zone din parc vor exista urne pentru donaţii. Vă invităm să vă alăturaţi demersului nostru şi, împreună, să reuşim să îi oferim lui Bogdi un licăr de speranţă.

 

Mulţumiri

Atât evenimentul din Grădina Zoo, cât şi cel din Parcul Monument, nu ar fi fost posibile fără ajutorul unor oameni cu o inimă de aur. De aceea, dorim să le mulţumim public tuturor celor care s-au alăturat campaniei noastre. Începem cu  mămicilor organizate în grupul “Bogdi învinge tumora!”, cele care au dat startul acestei sărbători a generozităţii. Continuăm cu SC Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA Brăila, oamenii minunaţi de la Grădina Zoologică, precum şi numeroşilor voluntari care vor susţine atelierele şi vor avea grijă ca cei mici să petreacă cea mai frumoasă zi. De asemenea, mulţumim Primăriei Municipiului Brăila, IPJ Brăila, IJJ Brăila, Asociaţia Sportivă “Prietenii lui Flipper”, Club Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila şi sponsorilor care, prin generozitatea lor, ne-au ajutat în tot acest demers: “Nautilus”, “Bursumania”, “Haka Print”, “Plotter Design”, “Selgros”, “MTM Prod”, Librăria “Spectrum”, Pizza Arena, Cabina “Foto Smiley”, “Lumea basmelor”, precum şi instituţiilor care s-au alăturat cauzei nobile. Pe lângă aceştia, mai sunt şi alţi îngeri care au dorit să rămână în anonimat, cărora le mulţumim din suflet!

Aşadar, de 1 Iunie, ne vedem la Grădina Zoo, unde ne vom juca, ne vom distra şi vom dona pentru Bogdi. Vă aşteptăm cu drag şi inimile deschise! Bogdi are nevoie de sprijinul tuturor!
Categorie articol: 

Comentarii