Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 14.50. PE SURSE: Înlocuitoarea prefectului judeţului Brăila este Mădălina Cochino

UPDATE 14.50. PE SURSE: Înlocuitoarea prefectului judeţului Brăila este Mădălina Cochino

Potrivit unor surse de pe scena politică locală, înlocuitoare prefectului judeţului Brăila, Nicu Olteanu este Mădălina Cochino. De asemenea, chiar dacă încă nu există o poziţie oficială a Guvernului României pe această temă, numele funcţionarului public a fost indicat şi pe site-ul Mediafax.ro. Aceasta are în jur de 36 de ani şi activează din 2004 în cadrul instituţiei Arhitectului Şef Brăila.
Chiar dacă lista prefecţilor schimbaţi din funcţie nu a fost făcută publică oficial, o reacţie din partea Guvernului este aşteptată în decursul acestei zile.

 

PE SURSE: Nicu Olteanu, prefectul judeţului ar putea fi schimbat din funcţie

Prefectul judeţului Brăila, Nicu Olteanu, ar putea fi schimbat din funcţie. Potrivit unor informaţii apărute, pe surse, numele acestuia figurează pe o listă care cuprinde 15 Prefecturi din ţară, unde prefecţii ar urma să fie schimbaţi. Cu toate acestea nu există nicio motivare. Tot pe surse, în presa centrală a apărut informaţia că viitorii prefecţi din cele 15 judeţe vor proveni din rândul unor persoane apropiate de PNL.
Contactat telefonic, Nicu Olteanu a afirmat că până acum nu a fost înştiinţat de acest demers al Guvernului Dacian Cioloş, însă a recunoscut că a văzut informaţia aceasta în presa centrală.

 
Categorie articol: 

Comentarii