Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UNPR-iştii brăileni îşi păstrează sediul de pe Regală până în 2020

• membrii CLM Brăila au aprobat, recent, ca spaţiul de pe str. Mihai Eminescu nr. 39, închiriat către UNPR Brăila, să rămână al unioniştilor până la 31 decembrie 2020 • iniţial, prelungirea chiriei a fost stabilită pentru 3 ani, însă secretarul municipiului, Ion Drăgan, a schimbat data încheierii contractului printr-un amendament

 

Membrii partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Brăila se pot bucura de sediul de pe Strada Mihai Eminescu, nr. 39 pentru încă doi ani de acum înainte. Hotărârea a fost luată în cadrul celei mai recente şedinţe a Consiliului Local Municipal. După cum se ştie, sediul UNPR Brăila este destul de încăpător, cuprinde subsol, parter şi etaj. Mai exact, are 6 încăperi, un hol de trecere, 2 grupuri sanitare, casa scării, depozit şi subsol în suprafaţă utilă de 255,80 mp. Cum cotractul de închiriere expira la data de 9 septembrie 2018, UNPR Brăila a făcut o solicitare către Primărie de prelungire a chiriei, document semnat de preşedintele organizaţiei judeţene, fostul deputat Mariana Nistor. Iniţial, proiectul iniţiat de viceprimarul Doiniţa Ciocan propunea prelungirea contractului de închiriere cu încă 3 ani, însă secretarul municipiului, Ion Drăgan a venit cu un amendament ca prelungirea să se facă doar până la 31 decembrei 2020. Amendament acceptat de consilierii municipali. Ulterior, proiectul amendat a fost aprobat în unanimitate.

Reamintim că CLM Brăila a stabilit printr-o hotărâre din 2017 taxele speciale practicate de SUPAFLC Brăila. Cu această ocazie s-a aprobat faptul că partidele trebuie să plătească 2,20 lei/mp/lună pentru birouri şi 1,20 lei/mp/lună pentru dependinţele sediilor pe care le primesc. Astfel, UNPR Brăila plăteşte o chirie lunară de 524 lei, respectiv 6.288 lei pe an, pentru suprafaţa închiriată.
Categorie articol: 

Comentarii