Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un recidivist a sustras bunuri de 25 de milioane de lei

Recidivist cu o "coada" de 399 de zile de inchisoare, Zamfir C., in virsta de 46 de ani, a fost trimis in judecata, pentru furt calificat in dauna unui proprietar din localitatea Varsatura.
In cursul lunii februarie a. c., spun anchetatorii, Ion T. l-a rugat pe recidivistul Zamfir C. sa-i ingrijeasa animalele de la microferma pe care o detine in satul Varsatura, oferindu-i in schimb cazare, masa si bani pe deasupra. Zamfir a acceptat propunerea. La scurt timp, el a pus ochii pe mai multe bunuri metalice depozitate in incinta fermei - citeva tevi, un schelet de la o moara cu ciocanele, un aparat de sudura - si s-a decis sa le duca la fier vechi ca si cum ar fi fost deseuri, crezind ca proprietarului nu-i mai sint trebuincioase. In acest context, fara acordul lui Ion T., incepind cu data de 1 martie 2006, recidivistul a dus bunurile de mai sus la un centru de achizitii metale, ca si cum ar fi fost deseuri.
Pe data de 14 martie 2006, pagubitul a sesizat politia, reclamindu-l pe Zamfir C. si solicitindu-i acestuia despagubiri de 2.500 lei RON. Dupa declansarea cercetarilor, partea vatamata a recuperat o parte din prejudiciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii