Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tot mai mulţi “îngeri” pentru Ana

• marţi, un brăilean care a preferat să rămână sub anonimat a donat pentru adolescentă suma de 200 lei •ieri, o brăileancă a venit şi a dăruit alţi 100 lei • de Crăciun, Ana îşi doreşte de la Moş “un sac plin de sănătate” • noi putem fi “îngerii” ei de sărbători şi cu o mică donaţie o putem ajuta să strângă bănuţii necesari investigaţiilor şi tratamentului care o pot face bine

 

Ana Maria Ciutacu, eleva de clasa a IX-a de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” care se luptă cu o boală grea, are doi noi “îngeri”. Marţi, un brăilean care a preferat să rămână sub anonimat a venit la redacţia noastră pentru a-i dărui acesteia suma de 200 de lei, iar ieri, o brăileancă a făcut o altă donaţie anonimă, în valoare de 100 lei. Le mulţumim celor doi pentru gestul nobil şi îi îndemnăm şi alţi oameni cu suflet mare să fie “îngeri” de Crăciun pentru Ana.

Pentru cei care încă nu cunosc povestea ei, vă redam mai jos scrisoarea pe care aceasta ne-a trimis-o în cadrul campaniei “Un înger de Crăciun”.

“Dragă moşule,

Numele meu este Ana Maria Ciutacu, am 15 ani şi înainte de a-ţi spune ce-mi doresc, aş vrea să-ţi scriu câteva lucruri despre mine. În urmă cu doi ani şi jumătate, mai precis pe 1 iunie 2016 (exact de Ziua Copilului) am fost diagnosticată cu o boală cruntă ... CANCER. De atunci, viaţa mea de puştoaică fără griji avea să se schimbe radical. Au început luni grele, am cunoscut durerea, am renunţat la multe lucruri care făceau atunci parte din viaţa mea şi a trebuit - fără să am puterea să decid, să aleg – să pornesc pe drumul acesta atât de anevoios către spital. Analize, chimioterapie, operaţie, şedinţe de radioterapie ... atât de greu. Dar, încet, încet, am acceptat că eu nu mai sunt un simplu copil şi am mers mai departe. După terminarea tratamentului, am sperat ca lucrurile să revină la normal şi să nu mai fie nevoie să mă întorc în spital. Din păcate, n-a fost posibil, deoarece anul acesta boala a revenit, iar eu mă văd nevoită să o iau de la capăt: analize, operaţie, chimioterapie... Iar acum e şi mai greu, pentru că ştiu ce urmează. Dar, ca să nu mai lungesc prea mult această poveste, îţi spun că, de Crăciun, îmi doresc un singur lucru: să mă fac bine, aşa că n-am nevoie decât de un sac plin de sănătate şi putere să trec şi peste asta”.

Pentru a beneficia de un tratament, Ana Maria trebuie mai întâi să efectueze un set de analize, investigaţii ale căror costuri familia nu şi le poate permite.

Fiţi şi voi UNIVERSUL Anei! Oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Puteţi dărui online, e deja o campanie pe Facebook, sau puteţi veni la noi la redacţie, zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 17.00. Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana.

Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 

O nouă donaţie şi pentru campania “Un înger de Crăciun”

Tot ieri, brăileanca care a făcut o donaţie pentru Ana Maria a dăruit alţi 100 de lei şi pentru campania “Un înger de Crăciun” organizată de Asociaţia pentru Adevăr şi cotidianul “Obiectiv”. Îi mulţumim din suflet pentru gestul frumos, la fel cum mulţumim tuturor celor care s-au alăturat acestei campanii.

Donaţiile rămân în continuare deschise şi se pot face fie la redacţia cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00, fie în contul deschis de Asociaţia pentru Adevăr:

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

#impreunadecraciun

 
Categorie articol: 

Comentarii