Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Târgul Naţional de Agricultură Brăila se reia după 6 ani de pauză

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila a început să trimită invitaţii potenţialilor expozanţi la Târgul Naţional de Agricultură ajuns la ediţia cu numărul XVIII programat pentru perioada 8 - 11 octombrie în parcarea Promenada Mall Brăila. "Trimitem circa 40 - 50 de invitaţii unor firme româneşti şi străine care îşi desfăşoară activitatea în domenii care se pliază pe profilul gândit pentru acest eveniment şi anume: maşini, utilaje şi echipamente pentru mecanizarea agriculturii; utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară; substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor. De asemenea, evenimentul expoziţional are şi secţiuni dedicate maşinilor de teren, producătorilor de legume sau fructe, dar şi viticultorilor. În plus, TNA 2014 va avea şi un salon de flori şi unul destinat celor care oferă finanţări sau asigurări agricole. Târgul se încadrează în seria manifestărilor expoziţionale de marcă ale sistemului cameral românesc, din domeniul agricol, bucurându-se de o bună perioadă de timp de recunoaşterea specialiştilor şi firmelor din agricultură", ne-a declarat preşedintele CCIA Brăila, Ştefan Fusea.
În altă ordine de idei, sursa citată a reiterat invitaţia către mediul de afaceri local să trimită punctele de vedere avizate şi pertinente în ce priveşte Strategia de dezvoltare a municipalităţii pentru perioada 2014 - 2020, astfel încât la proxima consultare publică organizată de autoritatea locală, CCIA să le prezinte public.
Revenind, suprafaţa pe care TNA 2014 se va întinde în parcarea complexului comercial este de circa 5.000 mp, cu posibilitatea extinderii în funcţie de cerinţele firmelor participante.
De precizat că precedenta ediţie a târgului de agricultură a avut loc în septembrie 2008.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii