Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul in noul sezon competitional

Echipa fanion a orasului Braila a pornit cu dreptul in noul sezon competitional. Cu toate ca au evoluat timp de 120 de minute cu citeva zile inainte in Cupa Romaniei, elevii lui Mihai Ciobanu au avut o prestatie buna pe ansamblu si au plecat de la Mangalia cu toate punctele.
Pina la prima pauza de hidratare, jocul a fost confuz si fara situatii clare de gol, firesc pe undeva deoarece ambele formatii isi doreau sa nu piarda in etapa inaugurala a turului.
In cea de-a doua jumatate a primei reprize, oaspetii au fost ceva mai periculosi in atac, au incercat de la distanta poarta adversa, dar au si creat citeva situatii periculoase in careul advers, la una dintre ele, daca ar fi pasat, in loc sa suteze spre poarta, Ilie ar fi participat poate la deschiderea scorului.

"Este un rezultat mobilizator pentru inceputul de campionat" sustine Mihai Ciobanu dupa jocul din etapa inaugurala

In repriza a doua, situatia s-a schimbat radical. CF Braila a dominat autoritar la toate capitolele insa Bosoi si Moldoveanu nu au reusit, din pozitii foarte bune sa-l invinga pe portarul Callatisului.
Abia in minutul 83, oaspetii au marcat golul victoriei. Pinzaru a luat o actiune pe cont propriu, a patruns in careu talonat de doi fundasi ai gazdelor, l-a driblat si pe portar, dar a fost faultat in momentul sutului si arbitrul de centru a ratat punctul cu var.
Oenic si-a asumat responsabilitatea executarii loviturii de la 11 metri si a marcat unicul gol al partidei, unul care, insa, aduce toate punctele la Braila.
"Am inceput ceva mai greoi acest meci insa in partea secunda situatia s-a schimbat radical. Noi am controlat jocul si la un moment dat gazdele trageau de timp, in speranta ca vor obtine macar o remiza. Pina la urma s-a facut dreptate, pentru ca in repriza a doua am ratat destule situatii de gol. Este un rezultat mobilizator pentru inceputul de campionat. In continuare, vom incerca sa scoatem profit maxim din toate jocurile. Pentru ca in urmatoarea etapa vom evolua pe teren propriu sper sa avem si sprijinul iubitorilor de fotbal din Braila, pentru ca toata lumea stie ca publicul poate reprezenta cel de-al 12-lea jucator" a declarat Mihai Ciobanu.

CF Braila: Mitrea - Bosoi (min. 77: Moldoveanu), Olenic, Necoara, Rotaru (min. 50: Rosu) - St. Mitrea, Pascu (min. 69: M. Coman), Ilie - Plesa, Pinzaru (min. 90: V. Nicolae).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii