Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Situaţie îngrijorătoare. Mulţi brăileni refuză să poarte mască în autobuze

luni, poliţiştii au verificat 85 de mijloace de transport public de persoane, fiind aplicate 21 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 lei • amenzile s-au aplicat pentru lipsa sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie în mijlocul de transport

 

Noi amenzi pentru persoanele care nu purtau mască în mijloacele de transport în comun. În cursul zilei de luni, 13 iulie, poliţiştii brăileni, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare în staţiile Peco şi în sălile de jocuri de noroc, precum şi în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului Brăila. Astfel, aceştia au verificat 85 de mijloace de transport public de persoane, fiind constatate 21 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 lei pentru lipsa sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie.

De asemenea, în cursul zilei de luni, pe raza municipiului au fost verificate 29 de staţii Peco şi săli de jocuri de noroc, fiind legitimate 63 de persoane, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur. “Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii