Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Simpatizanții AUR Brăila au protestat față de «vaccinarea obligatorie», pe platoul de la Prefectură

* după cum ne-a informat deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, un grup de simpatizanți ai partidului au protestat, duminică, contra ”vaccinării obligatorii”, în fața Prefecturii * deputatul s-a aflat la protestul din București, organizat pe aceeași temă * acesta ne-a transmis fotografii de la ambele evenimente

 

Simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din Brăila au organizat, duminică după-amiază, un protest în fața Palatului Administrativ, vizavi de ”vaccinarea obligatorie”. Este vorba despre un proiect de lege privind vaccinarea, care a trecut de Senat și care în prezent se află în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaților. Potrivit declarațiilor pentru presa centrală ale deputatului PSD Alexandru Rafila, proiectul nu ar pune problema vaccinării obligatorii în cazul adulților, așa cum unii protestatari susțin, printre altele, însă recunoaște că vizează vaccinarea celor mici. Deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, are altă părere în legătură cu acest subiect. Parlamentarul ne-a transmis mai multe fotografii de la protestul organizat de 47 de simpatizanți ai AUR din Brăila, dar și de la cel din București, la care a luat parte.

”Legea vaccinării obligatorii nr. 399/2017 a trecut de Comisia de apărare și sănătate de la Camera Deputaților, iar părinții care nu-și vaccinează copiii vor fi amendați cu 10.000 lei/copil. În acest moment, în parcul Izvor, în fața Palatului Parlamentului Camera Deputaților sunt peste 5.000 de oameni care protestează împotriva vaccinării obligatorii. AUR se poziționează ferm împotriva vaccinării obligatorii, drept urmare doar deputații AUR au votat împotriva vaccinarii obligatorii în comisiile de apărare și sănătate!”, ne-a informat Ciubuc, cu precizarea că organizatori ai protestului din București au fost Asociația părinților și coparticipanți AUR.

La Brăila, după cum reiese din fotografiile transmise de deputat, participanții au avut pancarte cu diverse mesaje: ”Nu suntem cobai pentru guturai”, ”Copiii României nu sunt cobaii experimentelor străine!”, ”Nu vrem vaccinuri cu forța”, ”Hristos în mijlocul nostru” sau ”Conspirația măștilor umple conturile găștilor”. De altfel, o mare parte dintre participanții la protestul din Brăila, dar și cel din București, nu au purtat masca de protecție în mod corespunzător.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii