Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sandu intenţionează să ceară Argentinei 2 milioane de euro despăgubiri

"Am încheiat scrisoarea către preşedintele Julio Grondona cu precizarea că mă voi adresa FIFA în cazul în care nu va avea loc pentru daune substanţiale, dar nu mă interesează asta. Se înţelege că neparticiparea unor jucători atrage după sine penalităţi. Dacă nu mai vin, îi dau în judecată. În afara faptului că îmi dau banii înapoi cei de la World XI, ei au contract cu federaţia argentianiană şi vedem ce va judeca Comisia de Disciplină a FIFA şi apoi TAS-ul în mod cert, pentru că aşa scrie în clauzele finale de litigii. Eu le voi cere mulţi bani, în mod cert. Nu ştiu ce se va decide. Două milioane de euro? Mai puneţi peste... Eu nu pot să-mi bat joc de oamenii ăştia. România trăieşte într-o stare emoţională de ceva timp că vine Argentina, vine Messi. Starea asta de emoţii a unui om nu i-o poţi cumpăra", a declarat Sandu.

Oficialul FRF a precizat că federaţia a plătit două din cele trei rate pentru indemnizaţia echipei naţionale a Argentinei

"Contractul cuprindea şi costurile, 1.200.000 de dolari, adică 935.000 de euro, însemna doar indemnizaţia lor. Conform contractului au fost plătite două din cele trei rate, una la 12 ianuarie 2011 şi alta la 1 aprilie în acest an. Apoi 200.000 de euro costau biletele de avion şi 50.000 de euro sejurul din România, de cazare şi transport local. Aveam prevăzute până şi locurile din tribune. Pentru federaţie şi toţi ceilalţi parteneri efortul este uriaş, iar emoţiile suporterilor le-am simţit. Mai aveam de plată o rată de 40 la sută, mai erau 480.000. Nu se negocia, dacă nu veneau cu acei jucători nu le mai dădeam banii. Dacă nu vin deloc îmi dau banii înapoi, dar nu mă încălzeşte, nu ăsta este scopul meu".
Sandu consideră că, în cazul suspendării meciului cu Argentina, Federaţia Română de Fotbal nu are nicio vină şi consideră că nici varianta înlocuirii adversarului cu selecţionata Portugaliei nu este o soluţie.
Categorie articol: 

Comentarii