Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rechizite şcolare de la Galaţi pentru elevii brăileni

•  firma care a câştigat contractul cu Inspectoratul Şcolar Brăila este din Galaţi • cu un an în urmă, rechizitele au venit tocmai din Maramureş

 

Rechizitele gratuite pentru anul şcolar 2017 - 2018 vor fi aduse de la Galaţi, unde-şi are sediul firma care a câştigat procedura de achiziţie publică lansată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila. Potrivit anunţului postat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) este vorba despre “C&C Prevent” SRL, cu sediul social în oraşul vecin, companie care s-a angajat să facă pachetele cu rechizite gratuite pentru elevii brăileni din ciclul primar şi gimnazial contra sumei de aproape 0,378 milioane lei, plus TVA. La procedură au participat 2 ofertanţi, iar în final contractul s-a încheiat pentru 378.619,4 lei, faţă de 379.142,86 lei - valoarea estimată a contractului. Cu titlu de comparaţie, anul trecut ISJ Brăila a cumpărat rechizitele de la o firmă din Baia Mare, contractul încheiat la vremea respectivă fiind de 399.580 lei, fără TVA (414.445 lei - valoarea estimată a achiziţiei).

Banii, în acest an, ar acoperi furnizarea de rechizite şcolare pentru unităţile de învăţământ preuniversitar în anul şcolar care va debuta luna viitoare, în total 16.560 de pachete, împărţite în 5 categorii: clasa pregătitoare, clasa I, clasele II-IV, clasele V-VII şi clasa a VIII.

În ce priveşte firma gălăţeană care a câştigat în acest an contractul cu ISJ Brăila, pe site-urile de monitorizare a achiziţiilor publice la nivel naţional, apare că “C&C Prevent” a derulat aproape 30 de contracte pe bani publici, cu o valoare cumulată la aproape 1 milion de euro, cu mai multe inspectorate şcolare din ţară. 

 
Categorie articol: 

Comentarii