Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rada spune ca giulestenii evolueaza cu mai mult entuziasm decat anul trecut

Am vazut o schimbare in jocul lor fata de anul trecut, am vazut mai mult entuziasm, o atitudine pozitiva fata de fotbal. Victoriile ridica moralul, aduc entuziasm, si poti lucra altfel dupa asemenea meciuri", a spus Rada.
In ceea ce il priveste pe mijlocasul muntenegrean aflat in probe, Djordje Ivelja, care a evoluat pe parcursul primei reprize, tehnicianul a afirmat: "Ivelja vine dupa o perioada foarte lunga de inactivitate din cauza unor probleme medicale, mai avem trei meciuri in care va juca sa il vedem ce poate. Dar dupa cum s-a descurcat astazi sunt sanse mari sa ramana, pentru ca avem nevoie de un jucator ca el. Nu se stie cine mai pleaca si trebuie sa avem inlocuitori".
Rada a explicat de ce nu l-a folosit pe Claudio Mejolaro Pitbull nici macar un minut in acest meci, el fiind singurul rapidist in aceasta situatie: "El a resimtit niste dureri si nu am vrut sa riscam vreo complicatie. Lazar avea probleme la un deget, a fost calcat la un antrenament, dar nici la el nu sunt probleme deosebite".
Noul antrenor al feroviarilor a caracterizat evolutiile celor 4 jucatori proveniti de la echipa a doua: "Evolutia acestora a fost o supriza placuta. Doru Bratu a evoluat pentru prima data in cariera lui ca mijlocas stanga si a dovedit ca este o solutie foarte buna pentru acest post, Paun si Raduta s-au miscat destul de bine, iar Dobroiu a fost foarte prezent in joc, dovada ca a si marcat".
Rada nu s-a aratat ingrijorat de usurinta cu care elevii sai au ratat situatii clare de gol in partea a doua: "Nu cred ca trebuie sa ne facem griji ca Djalovic a ratat doua situatii de unu contra unu cu portarul, pentru ca pana acum am avut un singur antrenament in care am exersat finalizarea. Trebuie sa privim partea plina a paharului si sa fim bucurosi ca ne cream ocazii, ca ajungem in situatia de a inscrie".
Intrebat daca au primit vreo veste de la conducere in privinta platii salariilor restante, Rada a afirmat: "Nu stiu nimic. Eu le-am spus fotbalistilor sa nu ii aud ca se plang de bani, sa nu stea cu gandul doar la faptul ca au de primit salariile. Oricine se gandeste la bani, dar atat timp cat se gandesc mai mult la fotbal decat la bani, e bine. Pana acum, jucatorii au fost intelegatori. Sunt convins ca isi vor primi banii, sper ca asta se va intampla cat mai repede, pentru ca altfel evolueaza niste jucatori fara griji".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii