Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Componența BEM Brăila, modificată

* asta se precizează într-un comunicat al Biroului Electoral Județean de Circumscripție nr. 9 Brăila, după ce au apărut cazuri de COVID-19 în cadrul Biroului Electoral Municipal * BEJ a hotărât înlocuirea președintelui și locțiitorului BEM Brăila * este vorba despre jud. Vasile Viorel - Președintele Tribunalului Brăila și locțiitor al acestuia,  jud. Daniela Vicol - Vicepreședinte al Tribunalului Brăila * și partidele au primit recomandarea să își înlocuiască reprezentații din BEM

 

UPDATE: Biroul Electoral Județean (BEJ)  a decis să schimbe componența Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila, după ce au apărut cazuri de COVID-19 în cadrul acestuia. Potrivit unui comunicat de presă emis, în această dimineață de BEJ, s-a hotărât înlocuirea președintelui și locțiitorului BEM Brăila, iar partidele au primit recomandarea să își schimbe reprezentanții din Birou. Pe scurt, la conducerea BEM Brăila au fost desemnați jud. Vasile Viorel - Președintele Tribunalului Brăila și locțiitor al acestuia, jud. Daniela Vicol - Vicepreședinte al Tribunalului Brăila.

”Având în vedere situația epidemiologică, care s-a creat la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila, prin confirmarea unor persoane ca fiind bolnave de COVID-19, s-a hotărât înlocuirea Președintelui și locțiitorului (...). În acest sens, în data de 24.0.2020, Tribunalul Brăila, prin PV a desemnat că Președinte al Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila pe dl. jud. Vasile Viorel - Președintele Tribunalului Brăila și locțiitor al acestuia pe dna jud. Daniela Vicol - Vicepresedinte al Tribunalului Brăila. Având în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în curs, pentru buna desfășurare a alegerilor locale și buna funcționare a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila, Președintele BEJ nr. 9 Brăila, dl. jud. Adrian Vank, a recomandat partidelor politice înlocuirea reprezentanților acestora în Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila. Măsurile igienico-sanitare, la această oră, se realizează conform prevederilor legale”, se precizează în comunicatul BEJ.

Tot acolo am fost informați că noua componență a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 - Municipiul Brăila va fi făcută publică după primirea nominalizărilor din partea partidelor politice și va fi publicată pe site-ul Primăriei Brăila și Instituției Prefectului Județul Brăila, secțiunea alegeri locale 2020. Vom reveni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Probleme la BEM Brăila: Locțiitorul, confirmat cu COVID-19

* potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină, în prezent se desfășoară o anchetă epidemiologică * Prefectura Brăila a precizat că va transmite un comunicat de presă referitor la acest caz, pentru a preciza măsurile care se vor lua în context

 

Situație tensionată la Biroul Electoral Municipal (BEM) Brăila, după ce a apărut un caz COVID-19 confirmat. Este vorba despre locţiitorul preşedintelui BVEM Brăila, judecătorul Iulia Alina Toader, care ar fi primit recent, rezultat pozitiv la testul COVID-19. Contactat de redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei”, Gabriel Ciochină, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brăila a explicat că în prezent se desfășoară o anchetă epidemiologică.

"E o anchetă epidemiologică în desfășurare. Din informațiile pe care le avem până la acest moment, din datele transmise către DSP, nu au fost identificați contacți direcți la Biroul Electoral Municipal. Am fost informați că s-au respectat toate măsurile de protecție și distanțare. Dar, repet, situația prezentată este cea pe care o avem la acest moment. Ancheta epidemiologică este în lucru. De aseară se lucrează la foc automat cu toate resursele pe care le avem", ne-a declarat Gabriel Ciochină, directorul DSP Brăila.

Trebuie subliniat că în urma tragerii la sorţi, la Biroul Electoral Municipal, preşedinte a fost desemnat judecătorul Alexandru Marius Badea şi locţiitor judecător Iulia Alina Toader. De asemenea, președintele Biroul Electoral Judeţean Brăila, este judecătorul Adrian Victor Vank , în timp ce locţiitor este judecător Diana Gabriela Deniz. Sediul BEM Brăila este în Palatul Administrativ, intrarea B, camera 16, parter (Piața Independenței nr. 1, Municipiul Brăila).

Instituția Prefectului Județului Brăila a anunțat că va emite, pe parcursul zilei, un comunicat de presă referitor la această situație și la măsurile care se vor lua în context. Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii