Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii la datorie de Sf. Maria

în acest week-end prelungit, oamenii legii vor acţiona în stradă pentru prevenirea incidentelor care pot da peste cap evenimentele organizate

 

Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în acest weekend prelungit, poliţiştii vor fi în stradă.

În perioada 11 - 15 august, la nivelul judeţului Brăila, se vor afla la datorie, în fiecare zi, 140 de poliţişti, care vor acţiona cu 55 de autospeciale, pentru asigurarea siguranţei publice. Dispozitive suplimentare vor fi instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşelor de cult, pe principalele artere din zonele turistice. Poliţiştii recomandă brăilenilor să fie atenţi la bunurile personale (buzunare, poşete, borsete, etc.) atunci când se află în locuri aglomerate. Portmoneul nu trebuie purtat în buzunarele exterioare ale hainelor, în sacoşă sau la vedere. “În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!”, este recomandarea poliţiştilor.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu circule cu viteză şi să acorde atenţie atunci când se circulă în coloană. Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România. Şi pietonii trebuie să fie atenţi, în această perioadă.
Categorie articol: 

Comentarii