Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti în control pentru a-i determina pe oameni să respecte măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii Covid - 19

luni, echipaje de control au acţionat în supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe şi târguri, dar şi în mijloacele de transport • au fost verificate 23 de societăţi comerciale, s-au legitimat 140 de persoane şi s-au controlat 107 vehicule, 89 dintre acestea fiind mijloace de transport pentru angajaţi şi taxiuri

 

Aproape 150 de persoane legitimate de poliţişti şi peste 100 de autoturisme controlate, în cadrul acţiunilor de marţi efectuate în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS - COV - 2. Terasele, supermarketurile, sălile de jocuri, staţiile de carburant, pieţele, târgurile şi mijloacele de transport în comun, au fost luate la rând de poliţişti.

Astfel, la data de 28 septembrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. S-a acţionat şi în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului, sau care asigură transportul angajaţilor la locul de muncă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 23 de societăţi comerciale, legitimat 140 de persoane şi au controlat 107 vehicule, 89 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaţilor la şi de la locul de muncă şi taxiuri. “Au fost constatate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5.000 lei, dintre care 14 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 2 conform O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi una la un alt act normativ”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii