Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Personalitatile brailene cauta un nou brand pentru Braila

Incepind de luni, de la ora 16.00, la Scoala "Bella Italia" se va desfasura prima editie a evenimentul "Rebranding Braila". Organizatorii au precizat ca aceasta actiune va reuni personalitati ale orasului din toata tara, care impreuna cu tineri liceeni si studenti vor analiza si vor identifica cele mai potrivite actiuni, pentru readucerea spiritului cosmopolit al orasului, din anii lui de glorie.
In prima zi se va discuta despre marile personalitati ale culturii nationale originare din Braila si despre imbunatatirea vizibilitatii Brailei in plan national si international, in vederea atragerii vizitatorilor. Pe 12 august, discutiile vor viza imbunatatirea coeziunii sociale si a dezvoltarii comunitare pe termen lung si promovarea istoriei si a traditiilor locale, in vederea cresterii sentimentului de mindrie locala. Pe 13 august, in prim plan vor fi promovarea creativitatii si a inovatiei pentru cresterea audientei actului cultural si imbunatatirea infrastructurii culturale si nonculturale. La fiecare dintre aceste teme se va structura o strategie de realizare, pe baza unei analize SWOT. In ultima zi, pe 14 august, se vor elabora concluziile evenimentului. Managerul proiectului este profesorul Viorel Mortu.
Evenimentul este organizat de Primaria municipiului, in colaborare cu Uniunea Generala a Industriasilor - Federatia Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii