Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Panică pe străzile Brăilei! S-a surpat asfaltul sub o mașină Braicar

* sperietură zdravănă într-un autobuz, după ce s-a surpat asfaltul sub roțile acestuia * incidentul s-a petrecut ieri, lânga stația de tramvai de la Bulevardul Independenței, colț cu strada Republicii *"Cred că este un incident singular, nefericit și întâmplător. Astea sunt rețelele din Brăila, sunt vechi!", a declarat directorul CUP Dunărea Brăila

 

 

Un autobuz Braicar a rămas ieri în 3 roți, după ce i-a fugit asfaltul de sub el.  O groapă  adâncă de peste 1,5 metri a înghițit roata de pe partea stângă din spate a autovehiculului, în timp ce aștepta culoarea verde a semaforului.  Incidentul, care a avut loc în jurul orei 14.50, la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Republicii, i-a băgat în sperieți pe călători, dar și pe șoferul autobuzului, care ne-au povestit că era liniște și deodată, au simțit o zdruncinătură și au auzit o bubuitură, după care au coborât imediat. În acel moment, o bucată din stradă s-a surpat, iar autobuzul a lovit astfel cu burta de asfalt. Și, acolo a rămas mai bine de o oră, cât au durat manevrele de "resuscitare" a mastodontului, la care au contribuit vreo 6 oameni. La fața locului a fost mobilizată o platformă, dar și un utilaj tip macara, care, în cele din urmă, a reușit să ridice partea din spate a autobuzului și l-a scos din groapă. Contactat telefonic și întrebat despre acest incident, directorul Braicar a transmis, sec, că nu știe despre ce este vorba, pe motiv că este proaspăt întors din concediu. Ceva mai multe informații am obținut, în schimb, din partea conducerii CUP Dunărea Brăila, care a spus că se lucrează la rezolvarea problemei, care se pare, nu li se datorează."Cred că este un incident singular, nefericit și întâmplător. Astea sunt rețelele din Brăila, sunt vechi! (...) Fiind debitul foarte, foarte mare de ploaie, instalația din canalizare a lucrat sub presiune , a forțat și îmbinările, spală pământul cu presiune și se întâmplă să lase goluri și să se întâmple ce s-a întâmplat acum. Lucrări recente noi nu am avut în zona aceea", a declarat directorul CUP Dunărea, Silviu Mangiurea.

În tot acest timp, traficul în zonă a fost blocat cu ajutorul unui echipaj al IPJ Brăila, însă doar pentru autoturisme, tramvaiele având liber să circule mai departe.
Categorie articol: 

Comentarii