Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oferta «West Clinique» pentru iunie: Analize gratuite şi angajări de personal

• clinica brăileană are nevoie de medici pentru oftalmologie şi cardiologie, dar şi de asistente medicale • zilnic, sunt acordate trei consultaţii gratuite la dermatologie • pacienţii care apelează la serviciile medicilor clinicii beneficiază şi de un set de 10 analize gratuite la laboratorul propriu “West Clinique” • operaţiile pentru varice au o frecvenţă săptămânală la clinică, laserul performant şi medicul bucureştean Ştefan Tucă, cel care le efectuează, fiind atu-urile clinicii

 

Seria de noutăţi cu care clinica privată brăileană ne-a obişnuit continuă şi în luna iunie. Astfel, “West Clinique” îşi măreşte echipa cu medici şi asistente medicale. În plus, clinica oferă pacienţilor săi un set de analize gratuite, dar şi trei consultaţii gratuite la dermatologie, zilnic.

Recent, trei medici noi au călcat pragul “West Clinique”. Este vorba de dr. Raluca Arhire la ORL, dr. Virginia Kaperoni la dermatologie şi dr. Aurora Caracostea la diabet şi nutriţie. Toate cele trei cadre medicale sunt absolvente ale Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi şi şi-au obţinut parafa în urma angajării la clinica privată brăileană. “Trebuie menţionat faptul că în trecut, medicii din rezidenţiat îşi menţineau parafa. Acum, parafa este atribuită după ce fac dovada angajării într-o unitate medicală”, ne-a precizat Maranda Enciu, managerul “West Clinique”.

 

Trei consultaţii gratuite pe zi la dermatologie

Cei trei medici noi sunt prezenţi în clinică de luni până duminică, iar vizita medicală se face în baza programărilor. Dr. Raluca Arhire realizează fibroscopii, endoscopii şi mici intervenţii din sfera ORL, iar dr. Virginia Kaperoni are competenţă în dermatochirurgie. De asemenea, cabinetul de dermatologie a fost dotat cu un dermatoscop nou.

“West Clinique” desfăşoară în prezent şi o campanie: trei pacienţi beneficiază de consultaţii gratuite la dermatologie. Cei interesaţi se pot programa telefonic, precizând că doresc gratuitate, iar în funcţie de disponibilitatea locurilor, vor fi programaţi la medicul dermatolog. În curând, şi această disciplină va intra în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, astfel că doritorii vor avea parte de consultaţii fără bani, dacă prezintă biletul de trimitere de la medicul de familie.

 

Se caută medici şi asistente medicale debutante!

După cum am menţionat şi mai sus, “West Clinique” urmăreşte să-şi mărească echipa. Sunt disponibile un post de medic oftalmolog şi un post de medic cardiolog, iar pentru asistente medicale sunt libere două posturi. De asemenea, conducerea clinicii intenţionează să încheie şi contracte de colaborare pentru specializările: pshiatrie, pneumologie şi reumatologie. “Am angajat de curând trei medici, la recomandare. Am făcut o alegere bună. Au venit la noi pentru că simt stabilitate şi oferim salarii decente. Acum, avem disponibile şi alte posturi. Avem deja doi cardiologi, dar ne mai dorim unul. Vom încheia colaborări pe psihiatrie, pneumologie şi reumatologie. Ne dorim să avem toate disciplinele medicale. Colaborare înseamnă ca medicul să vină în clinică strict când are programări. În prezent, avem un număr de 50 de angajaţi şi 25 de colaboratori care vin în «West Clinique» de plăcere”, ne-a declarat managerul clinicii private.

De ce conducerea preferă asistente medicale fără prea multă experienţă, ne explică tot Maranda Enciu: “Ne dorim persoane cu puţină experienţă, pentru că regula noastră este să ne formăm propriile asistente care respectă conceptul «West Clinique». Ne convine să angajăm asistenţi debutanţi pentru faptul că ne dorim să îi formăm la nivelul pe care noi l-am impus. Salariile sunt mai mari decât cel minim pe economie, deci să nu se gândească cineva că ăsta ar fi motivul. Am început, la finele anului trecut, un experiment cu asistente din anul 2 sau 3 la şcoli postliceale, în sensul că le angajăm pe diverse posturi pe partea de front-desk sau la promovare. În acest mod, au ocazia şi să muncească, şi să facă practică, să înveţe cum să se poarte, cum să manevreze echipamentele noastre medicale. Practic, noi am încheiat contracte de prestări servicii cu formatori, pentru ca asistentele noastre să beneficieze de cursuri de pregătire în epidemiologie, în alte discipline atât de necesare pentru menţinerea igienei şi siguranţei la locul de muncă. Intenţionăm ca în acest an să organizăm cursuri şi seminarii la care să invităm asistentele, să ne adresăm OAMGMAMR (Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România) - filiala Brăila, cu tematici. Ne dorim ca aceste seminarii să aibă şi un punctaj, pentru ca numărul participanţilor să fie cât mai mare. Probabil în următorii 3 ani, o să ajungem la 150 de angajaţi”, ne-a dezvăluit din planurile de viitor ale clinicii sursa citată.

Cei interesaţi de posturile disponibile pot să-şi depună CV-urile online, pe site-ul clinicii, sau la sediul de pe strada Mihai Eminescu (fosta Republicii), nr. 18.

 

Analize gratuite pentru pacienţi!

Pacienţii “West Clinique” îşi pot face gratuit un set de 10 analize la laboratorul clinicii. Analizele vor fi stabilite de către medici, în funcţie de afecţiunile fiecărui pacient, iar rezultatele vor ajuta cadrele medicale în stabilirea diagnosticului şi prescrierea unui tratament eficient. “Aceste analize le oferim pentru că avem nevoie de ele la stabilirea diagnosticului şi la alte investigaţii paraclinice. Nu putem da bilet de trimitere noi, care suntem în contract cu CJAS, către alte laboratoare aflate în contract cu CJAS, pentru că ar fi şi o presiune pe Casa de Sănătate. Atunci, ne-am gândit să suportăm noi din profitul nostru analizele respective. Medicul are un diagnostic corect, iar pacientul nu mai aleargă de la un laborator la altul pentru a prinde loc la analizele gratuite. Analizele se fac în aceeaşi zi, pacientul primeşte reţetă compensată, toată lumea este mulţumită. Pacientul are încredere în noi. Aceste analize se stabilesc în funcţie de suspiciunile de diagnostic ale medicilor. Acestea pot fi personalizate pentru fiecare pacient”, ne-a precizat Maranda Enciu.

Pentru că pacienţii sunt din ce în ce mai mulţi, managerul a decis să investească în laboratorul clinicii, dublând numărul echipamentelor medicale pentru imunologie. Iar în 2018, când “West Clinique” va împlini 5 ani de existenţă, Enciu şi-a propus să schimbe complet aparatura medicală din laborator, pentru că este adepta noilor tehnologii şi ale echipamentelor ultraperformante.

De asemenea, şi Centrul “West Clinique” situat la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 şi Plevna a intrat în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru medicina internă. În centru îşi desfăşoară activitatea dr. Florentina Şancu, un medic cu zeci de ani de experienţă în spitalul de stat. Aceasta oferă consultaţii şi efectuează EKG. Pentru a beneficia de investigaţii gratuite, este necesar biletul de trimitere de la medicul de familie. “M-am alăturat echipei «West Clinique» de un an de zile. M-am acomodat neaşteptat de uşor, am o bună colaborare cu cei tineri, e o plăcere să discuţi cu ei. Am simţit că şi lor le face plăcere. Condiţiile din centrul medical sunt foarte bune: curăţenie, linişte, pace, armonie şi dotare. Pacienţii spun că nu e nicio diferenţă între condiţiile de aici şi cele din Vest. Mi-am dorit dintotdeauna să fac medicină internă. Cândva, această specializare a fost «regina» medicinei. Aici, oamenii pot primi consultaţii, investigaţii paraclinice, analize de laborator, EKG, ecografie, lucruri care te ajută să-ţi lămureşti problema pentru care te prezinţi la medic. Bineînţeles că există o colaborare interdisciplinară, pentru a avea un diagnostic concret”, ne-a declarant dr. Florentina Şancu, medic specialist medicină internă.

 

Copiii înscrişi la medicul de familie al clinicii, consult gratuit la Pediatrie

Începând cu luna iulie, brăilenii pot veni să se înscrie la medicul de familie  Violeta Bratu, medic specialist medicină de familie cu competenţă ecografie şi îngrijiri paliative. Indicat este ca oamenii să vină cu fişa de la medicul de familie de la care se transferă. Pot fi înscrişi şi copii. Aceştia din urmă beneficiază de consultaţii gratuite din partea medicului pediatru al “West Clinique”, dr. Virgil Costea, medic primar pediatrie, competenţă ecografie generală şi transfontanelară.

 

Operaţiile pentru varice, cele mai căutate în ultima vreme

S-a dus zvonul că la “West Clinique” este cel mai performant laser din regiune, iar dovada stă în numărul din ce în ce mai mare de pacienţi care vin pentru operaţiile de varice. După aproximativ două ore de la intervenţia minoră, oamenii pleacă acasă pe picioarele lor şi revin a doua zi la medic pentru tratament, iar peste 14 zile sunt scoase firele. “Pacienţii operaţi au dus vorba, astfel încât lumea acum nu mai vrea să ajungă la Bucureşti pentru că au considerat că la Brăila există cel mai performant laser din ţară şi atunci vin aici, la «West Clinique». Dr. Ştefan Tucă, cel care efectuează intervenţiile pentru varice, a fost în Italia şi s-a specializat pe această tehnică. Firma «Eufoton» s-a implicat în deplasarea domnului doctor Tucă în Italia pentru a fi prezent la cât mai multe intervenţii, dovadă că toate intervenţiile dumnealui la noi în clinică sunt o reuşită şi pacienţii sunt mulţumiţi”, ne-a povestit managerul “West Clinique”.

De asemenea, dr. Cristina Stănescu operează cu laserul pe partea de chirurgie plastică. Printre intervenţii, amintim de endolift, lipoliză, diverse excizii. Preţul variază în funcţie de numărul de şedinţe necesare. Spre exemplu, pentru procedura de endolift sunt recomandate trei şedinţe, preţul fiind de 200 euro/şedinţă. “Pacienta mai beneficiază şi de 2 proceduri de skiner surfacing, adică o scanare a feţei. Iar la toate pacientele care apelează la serviciile noastre pentru endolift au reducere 10% la injectări (volumetrie facială)”, ne-a mai precizat Maranda Enciu.

Preţurile pentru toate serviciile oferite de clinica “West Clinique” sunt afişate pe site şi la recepţie. Informaţiile sunt actualizate continuu.

 

Angajatorii pot avea grijă de sănătatea angajaţilor prin abonamentele medicale deductibile fiscal

Un alt segment pe care “West Clinique” îşi doreşte să-l atragă este cel reprezentat de angajatori. Cum? Îndemnându-i pe aceştia să aibă grijă de sănătatea angajaţilor lor fără costuri suplimentare. Este o noutate nu numai pentru Brăila, ci şi pentru întreaga ţară, după ce Guvernul a adoptat prin Ordonanţa de Urgenţă 3/2017, prin care s-a introdus deductibilitatea pentru abonamentele de servicii medicale. Asta înseamnă că un angajat care optează pentru un abonament de servicii medicale va fi scutit de plata impozitului, în limita a 400 euro/an. Pentru a beneficia de facilitate fiscală, abonamentul medical trebuie dus angajatorului, care va face el apoi deducerea de impozit din veniturile totale ale angajatului. Contravaloarea se va regăsi în salariu. “Măsura aduce avantaje nu doar pentru salariaţi. Furnizorii privaţi vor putea reinvesti sumele în deschiderea de noi clinici şi spitale la nivel naţional şi în consolidarea infrastructurii. Abonamentele medicale au, în primul rând, un rol preventiv, putând fi depistate la timp unele afecţiuni grave”, a declarat Maranda Enciu, managerul “West Clinique”.

Clinica privată se găseşte pe str. Mihai Eminescu (fosta Republicii), nr. 18, în municipiul Brăila. Centrul medical se află pe strada Pleva, colţ cu strada 1 Decembrie 1918, la foarte mică distanţă de clinică. Programul este de luni până duminică. Pentru programări şi informaţii, puteţi apela numărul de telefon 0339.919. De asemenea, se pot face programări online direct pe site-ul www.clinica-medicala-westclinique.ro.
Categorie articol: 

Comentarii