Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicoliţă, mulţumit de semnarea contractului cu AS Saint-Etienne

Este un transfer de talie internaţională. După ce a trecut de vizita medicală, internaţionalul român şi capitan al echipei Steaua, Bănel Nicoliţă (26 de ani), a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne.
Antrenorul Christophe Galtier a declarat ca Nicoliţă va contribui la echipa cu experienţa sa la nivel internaţional atât la echipa natională, cât şi în cupele europene. "Este un jucător foarte interesant pe care îl urmărim de aproximativ două luni", a precizat Galtier.
La rândul sau, Nicoliţă a declarat: "Sunt foarte mulţumit că am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambiţios, care are o poziţie bună în clasament. Toţi cei cu care am discutat mi-au vorbit de bine echipa şi suporterii. Ştiu că există un public minunat aici. Sper că împreună să obţinem cele mai bune rezultate şi să atingem obiectivele propuse".
Bănel Nicoliţă, care a plecat din cantonamentul echipei naţionale a României, pentru a efectua vizita medicală la AS Saint-Etienne, evolua la Steaua din 2005, el având două titluri de campion cu gruparea stelistă. După semnarea contractului, Nicoliţă s-a alăturat din nou echipei naţionale, în Luxemburg, în vederea meciului de vineri, din preliminariile Euro-2012.
Categorie articol: 

Comentarii