Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mopedist băut şi fără permis, prins în Chiscani

un bărbat de 55 de ani a fost oprit pentru control de poliţişti şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,87mg/l • el este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni

 

Un bărbat din Chiscani a pornit la drum cu mopedul, după ce s-a cinstit bine cu alcool. A avut ghinionul de a se întâlni cu poliţiştii.

În cursul zilei de marţi, ora 20.40, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 55 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii de domiciliu. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul acestuia era neînmatriculat. “Totodată, brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,87 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice, şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Categorie articol: 

Comentarii