Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moldovean prins de poliţiştii de la Imigrări şi trimis acasă

un bărbat de 26 de ani din Republica Moldova a fost luat la întrebări de poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila • acesta a fost depistat la data de 30 octombrie şi s-a stabilit că el a intrat legal în România, în baza convenţiilor internaţionale, însă nu a plecat în termenul legal • pe numele cetăţeanului  s-a emis decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara în 15 zile

 

Un bărbat din Republica Moldova a uitat să mai plece din Brăila, numai că a avut ghinionul de a se întâlni cu poliţiştii de la Imigrări. El este acum obligat să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile.

La data de 30 octombrie, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat un control cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. “În cadrul activităţilor intreprinse a fost depistat cu şedere ilegală, pe raza municipiului Brăila, un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România în baza convenţiilor internaţionale prin care se desfiinţează unilateral regimul de vize şi nu a părăsit teritoriul ţării noastre în termen de 90 de zile”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele bărbatului depistat o decizie de returnare de pe teritoriul României. Moldoveanul este obligat să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile, în plus el fiind sancţionat contravenţional cu avertisment.

Poliţiştii de la Imigrări reamintesc faptul că acţiunile desfăşurate urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale. Oamenii legii fac apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului să se adreseze Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale. Cei interesaţi pot merge la sediul instituţiei din strada Ana Aslan nr.39 - număr de telefon 0239-606100, sau pot vizita site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro      
Categorie articol: 

Comentarii