Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii fac un sondaj la Centru pentru desemnarea candidaţilor la locale

• asta a anunţat, recent, preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, cu precizarea că rezultatele vor fi clare undeva la începutul lunii martie • acesta a punctat că organizaţiile din teritoriu au indicat mai multe nume iar cei de la centru vor analiza cine stă cel mai bine la capitolul preferinţe în rândul alegătorilor • Dănăilă a adăugat că toţi primarii PNL în exerciţiu din judeţul Brăila vor candida pentru încă un mandat

 

Încep pregătirile partidelor politice din Brăila pentru Alegerile Locale din acest an. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Alexandru Dănăilă, a afirmat, în prezenţa europarlamentarului Cristian Buşoi la Brăila, că toţi candidaţii partidului la Alegerile Locale vor fi desemnaţi în urma unui sondaj ce se realizează la Centru. Fără să indice vreun nume, acesta a punctat că deja s-au făcut propuneri din teritoriu, iar pentru cei selectaţi se va realiza un sondaj care să indice gradul de popularitate în rândul alegătorilor din judeţul şi Municipiul Brăila. Dănăilă a subliniat că în judeţul nostru, primarii în exerciţiu ai PNL, vor candida pentru încă un mandat.

“Se fac sondaje pentru a stabili ce candidaţi stau cel mai bine în preferinţele alegătorilor, astfel încât candidaţii la Primăria Municipiului şi la Consiliul Judeţean să fie desemnaţi pe criterii de performanţă electorală, de încredere şi de reprezentare a cetăţenilor. Acestea sunt principalele obiective ale noastre. Probabil că în prima jumătate a lunii martie, cel târziu, prin 15 februarie - 1 martie, vom stabili care sunt candidaţii pentru primărie, CLM şi pentru Consiliul Judeţean. În rest, în comunele din judeţ, acolo unde sunt primari în funcţie, vor fi în continuare candidaţii noştri. Şi-au exprimat acordul cu toţii. Şi sunt localităţi unde, cu siguranţă, vom avea un număr mult mai mare de voturi. Localităţi pe care PNL le va câştiga şi vom învinge, sunt convins, nişte primari ai PSD-ului, care nu au făcut foarte multe lucruri pentru comunitate”, a declarat Dănăilă.

Sursa citată a adăugat că după realizarea sondajului, organizaţiile din teritoriu vor fi chemate la discuţii pentru a armoniza rezultatele finale.
Categorie articol: 

Comentarii