Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La volan, dupa ce-a dat pe git trei sticle cu bere

Parchetul Braila a dispus, zilele acestea, punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a numitului Nicu S., 53 de ani, din comuna Cazasu, cercetat pentru "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avind in singe o imbibatie alcoolica peste limita legala admisa" (art. 79 din OUG 195/2002). Invinuitul a fost depistat in trafic cu 1,05 grame la mie alcool in singe.
In ziua de 4 octombrie 2005, ora 18.15, politistii aflati la intersectia DE 87 cu DN 23 au oprit pentru control Dacia 1310 cu numar de inmatriculare BR-53-SNL, care circula catre Braila. In momentul in care suspectul a prezentat actele la control, oamenii legii au observat ca respectivul emana miros de bauturi alcoolice. A urmat verficarea cu aparatul etilotest, dupa care Nicu S. a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. La ora 18.47, invinuitul avea 1,05 grame la mie alcool in singe, motiv pentru care i s-a si intocmit dosar penal.
Din cercetari, a rezultat ca Nicu S. a consumat in ziua respectiva trei sticle cu bere, inainte de a fi oprit de echipajul de Politie, pe DN 23, in timp ce se deplasa spre Braila. Dosarul penal se afla la Judecatoria Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii