Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Istru" are profit de peste jumatate milion de lei

SC "Istru", firma care administreaza mai multe restaurante din municipiu, a anuntat ca la finele primelor 3 trimestre ale acestui an a inregistrat un profit de peste jumatate de milion de lei. Concret, in raportul de activitate prezentat pietei Rasdaq, compania a precizat ca rezultatul obtinut a fost un profit brut de aproape 665.000 lei, de unde a rezultat un profit net de circa 557.000 lei. Ca termen de comparatie, la sfirsitul primului semestru al acestui an, firma raportase un profit net de 265.800 lei, ceea ce inseamna ca in numai 3 luni, unitatea a reusit o crestere procentuala importanta a profitului.
Important de precizat este ca societatea a raportat la 30 septembrie o cifra de afaceri de 2,51 milioane lei, in crestere cu aproape 1 milion in comparatie cu cifra de afaceri inregistrata la 30 iunie 2008.
Firma "Istru" SA administreaza un lant de restaurante ce a apartinut inainte de privatizarea din 1999 fostei intreprinderi de alimentatie publica din municipiu. In prezent, societatea are in patrimoniu un numar de 37 spatii comerciale, amplasate in toate zonele orasului, dintre care doar 3 sint in administrare proprie (2 restaurante si o cofetarie), celelalte spatii fiind inchiriate.
Conform celor mai recente raportari, actionarul majoritar al firmei este SIF Moldova, cu 47,26% urmat de "Bursagrirom" cu 45,81%, iar diferenta de 6,93 procente este detinuta de alti actionari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii