Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iniţiativă. Întâlnire la CJ cu şeicul care investeşte în Insula Mare

• este propunerea pe care consilierul judeţean independent Marian Căpăţînă (membru Pro România) le-a adresat-o colegilor în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CJ Brăila • acesta a vorbit despre o eventuală întâlnire cu şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul “Al Dahra”, firma care a preluat “Agricost” şi investeşte în Insula Mare, pentru ca membrii Consiliului să îşi arate disponibilitatea de a ajuta la dezvoltarea zonei

 

Consilierul judeţean independent Marian Căpăţînă (membru Pro România) a venit cu o propunere interesantă pentru colegii săi din CJ Brăila în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare. Acesta a punctat că de la nivelul instituţiei s-ar putea trimite o invitaţie către şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul firmei Al Dahra care a preluat “Agricost” şi care investeşte în prezent în Insula Mare a Brăilei, în vederea organizării unei întâlniri. Motivul? O demonstraţie concretă că de la nivelul CJ Brăila sunt sprijiniţi investitorii, dar şi o ocazie pentru consilieri de a vedea dacă pot ajuta în vreun fel la dezvoltarea zonei.

“Am văzut în presă că în Insula Mare a Brăilei se fac nişte investiţii extraordinare. Că acolo se vor realiza în decursul timpului nişte activităţi economice care implică şi comunitatea brăileană. Cu acceptul dumneavoastră şi al colegilor consilieri, consider că este oportun să formulăm o invitaţie către şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, patronul Al Dahra, pentru o discuţie în plenul Consiliului Judeţean. Dacă domnia sa este de acord să prezinte proiectele de viitor pentru zona noastră. Şi noi, la rândul nostru să le spunem cu ce am putea să îi ajutăm pentru a dezvolta această investiţie. Rugămintea mea este dacă sunteţi cu toţii de acord să formulăm această invitaţie  să o dăm apoi şi presei pentru a demonstra toate bunele noastre intenţii vizavi de investitorii economici care dezvoltă judeţul Brăila”, a declarat Căpăţînă.

Deşi preşedintele CJ Brăila Francisk Chiriac i-a mulţumit colegului său pentru intervenţie, nu a precizat dacă are de gând să facă un asemenea gest sau nu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii