Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Iar au spart asfaltul proaspăt turnat, pentru că au uitat să facă un branşament la reţeaua de apă...

• incidente de acest fel se repetă periodic la Brăila • chiar ieri a fost consemnat unul, pe strada Dianei din municipiu

 

Zilele trecute, după îndelungi aşteptări, locatarii străzilor Dianei, Alba Iulia, Cloşca şi Transilvaniei au avut plăcuta surpriză să constate că, în sfârşit, vor scăpa de gropi, praf şi noroaie. Asta după ce pe străzile respective şi-au făcut apariţia câteva utilaje şi echipe de muncitori, care au purces la turnarea unui strat nou de asfalt. Cum însă de multe ori trebuie să se întâmple ceva neprevăzut, care să strice bucuria oamenilor, iată că nici locatarii străzii Dianei nu au scăpat de un astfel de ghinion! Concret, după ce s-a turnat noul covor asfaltic, ieri s-a săpat un şanţ de toată frumuseţea pe transversalul străzii. Explicaţia primită de la Primărie a fost că asfaltul s-a turnat înainte de a fi făcut un branşament la reţeaua de apă, pe care Compania de Utilităţi Publice “Dunărea” îl avea progrmat pe strada respectivă. “A fost o lipsă de comunicare între firma Micatis, care a făcut asfaltarea, şi CUP Dunărea. Li s-a atras atenţia şi au dat asigurări că nu se vor mai întâmpla astfel de incidente”, ne-au transmis reprezentanţi ai Primăriei.

Din păcate, nu e prima dată când asfaltul proaspăt turnat este spart pentru efectuarea unor lucrări la reţeaua de apă. Un incident de acest fel a fost consemnat, de exemplu, la jumătatea lunii octombrie, pe strada Plutinei din municipiu.
Categorie articol: 

Comentarii