Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea joacă sâmbătă, în Polivalentă cu CSU Cluj-Napoca

• meciul începe la ora 18.00 şi este transmis în direct pe pagina de facebook: HC Dunărea Brăila oficial • intrarea spectatorilor în Sala Polivalentă este permisă începând cu ora 16.30

 

Sâmbătă, în etapa a 5-a a turului Ligii Florilor, HC Dunărea va evolua în faţa propriilor spectatori, într-o partidă cu CSU Cluj-Napoca. Meciul începe la ora 18.00 şi este transmis în direct pe pagina de facebook: HC Dunărea Brăila oficial. Intrarea spectatorilor în sala Polivalentă este permis începând cu ora 16.30.

Înaintea acestei runde, cu 6 puncte acumulate şi cu un golaveraj pozitiv, 102-98, formaţia brăileană se află pe locul al 7-lea, în timp ce adversara sa ocupă poziţia a 14-a, ultima în clasament. Echipa clujeană nu are niciun punct după primele patru etape.

HC Dunărea vine după două victorii consecutive, ultima dintre ele, cea de la Măgura Cisnădie fiind foarte importantă pentru echipa pregătită de Aurelian Roşca. Un succes de moral în perspectiva jocului de sâmbătă cu CSU Cluj-Napoca, grupare care deşi se află pe ultimul loc nu va veni doar în excursie la Brăila, ci va încerca să scoată cel puţin un punct.

Raportat însă la valoarea celor două loturi HC Dunărea porneşte cu prima şansă la obţinerea celor trei puncte puse în joc. Pentru acest meci din lotul echipei brăilene nu vor face parte Bălăceanu şi Manea, ambele fiind accidentate.

“Pentru a accede pe poziţii fruntaşe în clasament, victoria cu CSU Cluj-Napoca este imperios necesară. Fetele sunt hotărâte să aibă o evoluţie la fel de bună ca în partida de la Cisnădie şi să mai adauge 3 puncte preţioase în contul echipei HC Dunărea. Aşteptăm suporterii în număr cât mai mare la Polivalentă. Publicul poate fi al optulea jucător, cel care poate să conducă echipa spre victorie”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Partida dintre HC Dunărea Brăila şi CSU Cluj-Napoca este arbitrată de Georgiana Lungu şi Mihaela Paraschiv din Roman.

Etapa a 5-a a turului Ligii Florilor începe astăzi cu partida HC Zalău - Corona Braşov, restul meciurilor urmând a se disputa sâmbătă, 21 septembrie.

Clubul de handbal îi anunţă pe brăileni că în Polivalentă s-a stabilit o zonă în care au acces doar cei care au achiziţionat abonamente.

“Au fost inscripţionate locurile cu numerele de pe abonamentele achiziţionate de suporterii brăileni şi îi rugăm pe ceilalţi spectatori care vor veni la Polivalentă să nu se aşeze în acea zonă de scaune. Vă mulţumim pentru înţelegere”, se specifică în comunicatul emis de HC Dunărea.

 

Programul meciurilor din etapa a 5-a:

HC Zalău - Corona Braşov

SCM Gloria Buzău - Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

Minaur Baia Mare - Rapid Bucureşti

AHCM Slobozia - SCM Craiova

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti

HC Dunărea Brăila - CSU Cluj-Napoca

CSM Slatina - Măgura Cisnădie             

 
Categorie articol: 

Comentarii