Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele de la Murgoci, pe primul loc la etapa judeţeană a ONSS

• două jucătoare de la aceeaşi unitate de învăţământ, Sara Hodiş şi Maria Stanciu, au primit premii speciale • cele două au fost desemnate drept cel mai bun inter, respectiv cel mai bun centru • la competiţia rezervată fetelor de liceu au participat şase echipe

 

Echipa de handbal fete a Colegiului Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”, pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă, a ocupat locul întâi la etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La competiţia care s-a desfăşurat în perioada 20 noiembrie 2018 - 22 ianuarie 2019 şi la care au participat şase formaţii de la tot atâtea licee din municipiul şi judeţul Brăila, formaţia de handbal de la Murgoci a câştigat toate partidele disputate.

Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu” pregătită de profesorul Doru Dewald, iar pe al treilea cea de la Colegiul Naţional “Ana Aslan”, antrenată de profesorul Valentin Ciocan. Următoarele trei poziţii au fost ocupate în ordine de formaţiile de la Liceul Tehnologic “Nicolae Titulescu” Însurăţei, pregătită de profesorul Ciprian Miclăuş, Liceul Pedagogic “D.P. Perpessicius”, pregătită de profesorul Mirela Erhan, şi Colegiul Tehnic “C.D.Neniţescu”, pregătită de profesoara Viorel Tănase.

Organizatorii au acordat şi premii individuale, astfel elevele de la Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”, Sara Hodiş şi Maria Stanciu, au fost desemnate cel mai bun inter, respectiv cel mai bun centru.

Premiile au fost asigurate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Brăila, iar festivitatea de premiere a fost oficiată de profesorul Marian Babeş, inspectorul de educaţie fizică şi sport.

Echipa Colegiului Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci” a fost alcătuită din următoarele jucătoare: Andrada Casian, Maria Stanciu, Cătălina Dobre, Anca Şerban, Roxana Oancea, Sara Hodiş, Raluca Stancu, Mădălina Ştefu, Cătălina Apostol, Adela Stoian, Bristena Staver, Ana Savriliu, Maria Manea, Sara Anton.
Categorie articol: 

Comentarii