Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gata vacanța! Luni se reiau cursurile

* elevii nu vor sta însă prea mult la școală, pentru că urmează vacanța intersemestrială, între 3 și 11 februarie

 

După o vacanță de iarnă de trei săptămâni, preșcolarii și elevii se întorc luni, 15 ianuarie, la cursuri. Însă aceștia nu vor sta prea mult la școală pentru că urmează o nouă vacanță, cea intersemestrială, între 3 - 11 februarie.

După vacanța dintre semestre elevilor le mai rămân două vacanțe: cea de primăvară, 31 martie - 10 aprilie, și cea de vară, 16 iunie - 9 septembrie.

În luna februarie vor începe emoțiile pentru liceenii de clasa a XII-a. Anul acesta probele de evaluare a competențelor s-au mutat în luna februarie. Între 12 și 13 februrie se va desfășura proba orală la limba română, iar în zilele de 16, 19 și 20 februarie, cea de evaluare a competențelor digitale. Pe 21 și 22 februarie elevii vor da ultima probă orală, cea de evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). Probele scrise rămân programate în vară, așa cum se întâmpla și până acum. Pe 25 iunie va fi examenul scris la română, pe 27 iunie are loc proba obligatorie a profilului, iar pe 28 iunie cea la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate se vor afișa pe 4 iulie.

 
Categorie articol: 

Comentarii