Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galerie Foto: Primarul, la inaugurarea încă unui call center la Brăila

• edilul-şef Marian Dragomir, viceprimarii Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea au mers, ieri, la inaugurarea unui nou call center în oraşul nostru • este vorba despre Honoshib SRL, partener oficial al Telekom, care în prezent funcţionează cu 12 angajaţi, însă caută să se dezvolte • primarul Marian Dragomir a stat de vorbă cu administratorii, dar şi cu angajaţii şi a precizat că Primăria Brăila sprijină antreprenoriatul, indiferent de dimensiunea afacerii, atât timp cât creează locuri de muncă

 

Agitaţie ieri dimineaţă pe strada Gării din Brăila, cu ocazia inaugurării unui nou Call Center în oraşul nostru. Este vorba despre firma “Honoshib”, partener oficial al Telekom România, care şi-a deschis un nou magazin, dar şi call center în Brăila (str. General Eremia Grigorescu nr 19, bloc 3A, parter). Faptul că la inaugurarea afacerii a participat primarul Marian Dragomir, dar şi viceprimarii Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea, a atras foarte mulţi curioşi.

După ce managerul call centerului şi edilul-şef au tăiat panglica, a urmat un tur al liderilor administraţiei brăilene prin locaţia proaspăt deschisă, discuţii cu cei din conducere, dar şi glume cu angajaţii.

“Mulţumim tare mult pentru prezenţă. Sincer! E un prim pas pe care l-am făcut. Noi avem o experienţă cu Telekom de 3 ani de zile şi ne-am dorit foarte mult să continuăm cu ei. Am creat o familie împreună cu cei de la Telekom şi suntem o echipă extraordinar de unită. Ne propunem să oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii şi mulţumim autorităţilor pentru tot suportul pe care ni l-au acordat”, a declarat Ionel Tănase, administratorul societăţii “Honoshib”.

Alături de Dan Drăghia manager vânzări regionale Telekom România, acesta a precizat că acest nou call center se va ocupa efectiv cu vânzare de produse şi servicii, în special către clienţii din Brăila şi Galaţi. Tănase a mai precizat că în prezent afacerea funcţionează cu 12 angajaţi, însă cu menţiunea că doreşte să o dezvolte şi că se vor mai face angajări în viitorul apropiat.

 

Dragomir: «Astfel de afaceri dovedesc faptul că şi brăilenii pot fi antreprenori de succes»

La rândul său, primarul Marian Dragomir a ţinut să îi felicite pe investitori, precizând că Primăria Brăila se implică în susţinerea oricărei afaceri, fie mare sau mai restrânsă, atât timp cât contribuie la crearea de locuri de muncă.

“Primăria Municipiului Brăila felicită toţi investitorii din oraşul nostru. Considerăm această deschidere a unui magazin o investiţie, deoarece astfel de afaceri dovedesc faptul că şi brăilenii pot fi antreprenori de succes, se implică în modernizarea unor spaţii din municipiul Brăila, creează locuri de muncă. Şi un număr de locuri de muncă de la acest magazin, coroborat cu cel pe care l-am inaugurat săptămâna trecută (n.r. - tot de la Telekom) şi cu cele care vor urma în viitor, conduc cu siguranţă la dezvoltarea Municipiului nostru. Celor care au avut încredere în Municipiul Brăila şi au investit aici le dorim mult succes. Celor care lucrează în acest spaţiu modern, le dorim de asemenea să aibă numai clienţi zâmbitori, aşa cum au fost şi ei astăzi. Să câştige bani, atât pentru societate, cât şi pentru ei, pentru că la final şi Municipiul Brăila va ieşi în câştig din aceste investiţii. Le urăm şi brăilenilor mult succes. Sperăm să aibă încredere în toate aceste afaceri care se deschid. Şi mi-aş dori ca peste ani să ne aducem aminte cu plăcere de acest magazin, atunci când vom trece pe lângă această stradă şi vom avea un produs cumpărat de aici fiecare dintre noi”, a declarat Dragomir.

Ulterior, primarul a anunţat deschiderea call center-ului şi pe pagina personală de Facebook.

Reamintim că, Primăria Brăila a obţinut la începutul săptămânii două premii importante din partea Asociaţiei Municipiilor din România şi a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România: premiul de excelenţă în susţinerea antreprenoriatului, respectiv titlul de Capitală a Antreprenoriatului Românesc. Şi în contextul în care, timp de un an de zile, Brăila va fi capitala antreprenoriatului, primarul Marian Dragomir a ţinut să precizeze că vor urma o serie de inaugurări de diferite afaceri.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii