Mergi la conţinutul principal

Furăcioşii de la Blocul NATO

• locatarii blocului G13 din Hipodrom, cunoscut drept blocul NATO, au rămas timp de aproape două zile fără apă la cişmeaua din curtea imobilului, după ce angajaţii CUP Dunărea au descoperit ţevi branşate ilegal • după înlăturarea branşamentelor ilegale, în cursul zilei de ieri, CUP Dunărea a reluat furnizarea apei

 

Revoltă mare în rândul proprietarilor apartamentelor din blocul G13, cunoscut drept blocul NATO din cartierul Hipodrom, după ce s-au trezit că au pierdut singura sursă de apă potabilă, o cişmea montată în urmă cu mai mulţi ani de către CUP Dunărea în curtea imobilului. Societatea a oprit furnizarea apei prin reţeaua blocului din cauza datoriilor mari acumulate de locatari. Oamenii au sunat în cursul zilei de ieri la redacţie pentru a reclama faptul că, marţi, 13 februarie, li s-a oprit apa şi la acea cişmea, ceea ce a însemnat practic că au rămas fără nici o sursă de apă potabilă. “Am rămas fără apă şi la canalul din curte. Nu mai avem de unde lua apă. Ce înseamnă asta, chiar aşa, îşi bat joc de noi? Şi aşa suntem mai rău ca la ţară unde acum le-au tras apă oamenilor în curţi, pe când noi ne cărăm cu bidoanele apa în casă şi la WC-uri. Acum nu mai avem nici asta pentru că au venit de la CUP Dunărea şi ne-a oprit şi canalul. Fără nici o explicaţie”, s-au plâns reclamanţii.

Explicaţia au obţinut-o reporterii “Obiectiv” de la conducerea CUP Dunărea: responsabilul de zonă de la companie a descoperit mai multe branşamente subterane ilegale montate pe conducta cişmelei. “În contextul în care s-a descoperit că s-au făcut branşamente ilegale, echipa de intervenţie a companiei s-a deplasat la faţa locului şi a desfiinţat toate acele improvizaţii prin care se fura apă. În cursul zilei de astăzi (ieri - n.r.) refacem legătura cu cişmeaua din curtea imobilului respectiv şi vom relua furnizarea apei. Sperăm că povestea cu astfel de furturi de apă să nu se mai repete acolo pentru a nu mai fi nevoiţi să intervenim şi să creăm astfel un disconfort în plus celor care locuiesc în acel imobil. Dar trebuie să se înţeleagă că nu putem tolera o astfel de atitudine din partea unora dintre locatari”, ne-a declarat Silviu Mangiurea, directorul general al CUP Dunărea.

Reamintim că blocul NATO din cartierul Hipodrom a fost primul imobil de tip condominiu din oraşul nostru pe care operatorul de apă-canal din Brăila l-a debranşat, în urmă cu mai mulţi ani, de la reţeaua publică din cauza datoriilor imense acumulate la plata facturilor de apă. Pentru a le asigura totuşi locatarilor o sursă de apă, operatorul a montat o cişmea în apropierea blocului respectiv.  

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro