Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emilia Meiroșu susține că va vota «pentru» Guvernul Ludovic Orban

* în contextul amenințării lui Victor Ponta că parlamentarii Pro România care votează Guvernul Ludovic Orban vor fi dați afară din partid, deputatul brăilean Emilia Meiroșu susține că țara noastră are nevoie de guvernare * aceasta a anunțat că se află în Parlament și va vota "pentru" Guvernul Ludovic Orban

 

Deputatul brăilean Emilia Meiroșu (coordonatorul Pro România Brăila) a anunțat că va vota "pentru" investirea Guvernului Ludovic Orban. Asta în contextul în care a izbucnit un scandal la nivelul Pro România, după ce liderul Victor Ponta a amenințat că parlamentarii care vor vota guvernul PNL vor fi dați afară din partid.

"Eu sunt acum la București și am să votez pentru instituirea unui Guvern care să aducă o stare de normalitate cât de cât, să regleze haosul creat în instituții", a declarat Meiroșu.

Întrebată ce părere are despre reacția liderului partidului din care face parte și despre faptul că ar putea fi dată afară din Pro România, Meiroșu a precizat că nu comentează afirmațiile lui Ponta, însă în statutul partidului nu există asemenea prevedere privind votul parlamentarilor.

"Eu, din câte știu, în statut nu există această prevedere. Dar este reacția liderului. Nu o comentez deocamdată. Sper să nu se întâmple aceste lucruri și toți să gândim Pro România. Votul nostru de astăzi este pentru România pentru că România la ora asta are nevoie de un guvern stabil. Nu de dragul unei persoane sau dizgrația altei persoane. Este vorba de țară care acum nu mai are guvern. Am dat Guvernul Dăncilă jos pentru că s-a dovedit a fi unul incompetent, dar România trebuie guvernată", a mai adăugat Meiroșu.

Reamintim că și eurodeputatul Mihai Tudose a făcut apel la parlamentarii Pro România și nu numai să sprijine instalarea Guvernului Ludovic Orban făcând precizarea că țara noastră are nevoie de un Executiv.

 
Categorie articol: 

Comentarii