Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emilia Meiroșu a anunțat că organizația Pro România Brăila a demisionat în bloc

* deputatul brăilean Emilia Meiroșu, fost coordonator al Pro România Brăila, a anunțat, astăzi, pe rețelele de socializare că organizația a decis să demisioneze în integralitate din partidul lui Victor Ponta * aceasta nu specifică despre câți membri este vorba, dar susține că echipa ”va lucra pentru Brăila și România„

 

Surpriză neplăcută pentru Victor Ponta după războiul politic purtat cu europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose: a rămas fără filială la Brăila. Cel puțin asta a anunțat, astăzi, pe rețelele de socializare deputatul Emilia Meiroșu, prin intermediul unui comunicat de presă. Fostul coordonator al Pro România Brăila, precizează că membrii organizației au decis să demisioneze în bloc, pentru că s-au săturat de politica ”pumnului în gură”. Meiroșu nu precizează despre câți membri este vorba sau ce planuri de viitor are, doar că ”echipa va lucra pentru Brăila și România”, făcând referire la oamenii i-au fost alături în cadrul filialei locale.

”În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2).În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia. De ce plecăm? Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea și opțiunile să fie luate în considerare.

Pornind acest proiect, ne-am gândit și am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea în politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului și deciziile centrale. Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, a scris Meiroșu pe Facebook.

Reamintim că și europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose a luat recent decizia de a demisiona din Pro România, ca urmare a neînțelegerilor cu Victor Ponta, liderul partidului.
Categorie articol: 

Comentarii